Temptation Island VIPS

Djamiah barst in tranen uit: ‘Heb gevoelens voor Damian’

Het moge geen verrassing zijn dat Damian er bij de afsluitende dreamdate voor koos om verleidster Djamiah mee te nemen. Tot grote blijdschap bij de wulpse blondine. “De sfeer tussen mij en Damian is echt heel goed. Het klikt super en er hangt wel een spanning tussen ons. Leuke spanning.”

Djamiah heeft oprechte gevoelens voor Damian

“Damian is een hele mooie man. Sexy, knap, alles erop en eraan.” Tijdens een romantisch diner op de dreamdate vertelt ze verder aan de Hagenaar: “Hoe wij met elkaar omgaan, en hoeveel wij gemeen hebben.. Dan ben jij definitely relatiemateriaal. De gekkigheid die wij doen.. Dat is wat ik in de toekomst wil.”

En daarna weer solo voor de camera, hevig geëmotioneerd: “Ik merk toch wel dat ik echt gevoelens voor hem heb. Ik heb altijd met de grootste bek gezegd dat dat helemaal niet mogelijk is in zo’n korte periode, maar als je 24/7 op elkaar lip zit.. Het tegendeel is echt zó hard bewezen”, zegt Djamiah snikkend.

Damian: ‘Streelt wel mijn ego’

Damian zegt ‘niet verrast te zijn, omdat hij het wel aan haar lichaamshouding merkte dat ze hem leuk vond’. “Maar het streelt wel mijn ego, ja.” Wat zou het toch een mooi koppel zijn, en wat is het gangmaker Damian gegund na zijn vervelende break met Shirley!

Wat er verder allemaal gebeurde tijdens de dreamdates van Damian en Djamiah & Shirley en Joris, lees je hier.