Love & Reality

Dividivi Deetman in Are You The One? bijzondere dame met bijzondere naam

Dividivi Deetman behoort tot de tien single dames in Are You The One? Zoals haar naam al doet vermoeden is de Brabantse beauty een echte hartendief, maar de ware liefde leverde het nog niet op. Wie weet gaat Are You The One? dat wel doen, en anders hopelijk in ieder geval een leuke geldsom.

Dividivi Deetman in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Dividivi creatieve beautyfreak

De 24-jarige Dividivi Deetman is als persoon bijna net zo creatief als haar naam. Ze studeerde vormgeving op het Sint Lucas College in Boxtel, de opleiding tot docent beeldende kunst op het Fontys en tot slot docent beeldende kunst en vormgeving op de ArtEz hogeschool voor kunsten. Sinds juli 2018 runt Dividivi haar eigen Jolly’s Beauty Bar, waar ze behandelingen als het zetten van piercings en fillers doet, maar je kan er ook terecht voor een knipbeurt of kakelverse wimpers en wenkbrauwen.

Brabantse nachten met Dividivi zijn lang

Aan het uiterlijk van Dividivi zelf kunnen we ook wel zien dat ze een ‘beautyfreak’ is, want ze loopt er altijd op en top verzorgd bij. Dat zoekt ze dan ook wel in een man. Verder is de spontane dierenvriend uit Den Bosch gek op mannen die zelfstandig zijn en niet zweven, maar met beide beentjes op de grond staan. Teveel opschepperij is een afknapper.

Op zoek naar de liefde

De blondine vindt niets leuker dan ‘het spel der verleiding’ en zal vooral werk maken van het om haar vingers winden van mannen met humor. Een dag niet gelachen, is immers een dag niet geleefd volgens deze sfeermaakster. Op haar profielpagina lezen we tot slot dat Dividivi ‘niet gemaakt is om single te zijn’, dus laten we hopen dat ze in Are You The One? een leuke vent gaat scoren!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SMÈRRIG (@smerrig)