Love & Reality
Roxy Jesse MAFS Match or Mistake

Dit zijn Roxy en Jesse uit MAFS: Match or Mistake

In de vierde aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake maken we kennis met het laatste koppel van het seizoen. Roxy en Jesse wagen een sprong in het diepe en trouwen blind met elkaar. Ze hebben elkaar nog nooit gezien, maar geven elkaar nu het ‘ja-woord’ voor het altaar.

Roxy uit MAFS: Match or Mistake

De Brabantse Roxy doe mee aan MAFS: Match or Mistake. De dertigjarige coupeuse is inmiddels alweer twee jaar vrijgezel en klaar voor een nieuwe relatie. Roxy houdt enorm van gezelligheid en het sociale. Ze heeft veel vrienden om zich heen en hoopt dat dat ook geldt voor haar toekomstige partner. “In mijn vrije tijd vind ik het heel gezellig om met vriendinnen een hapje te eten, lekker borrelen. Ik doe alles met hun.” Binnenkort doet ze mogelijk alles met haar eigen man.

Jesse trouwt met Roxy

Roxy trouwt met Jesse. Hij is 27 jaar en wordt omschreven als een betrouwbare familieman. De commercieel medewerker uit Hoek van Holland heeft nog nooit een relatie gehad. “Ik zou mezelf omschrijven als iemand die echt van gezelligheid houdt. Een sociaal iemand. Ik houd graag van mensen om me heen. Ik houd wel van een borreltje en ik houd wel van een feestje. Ik denk wel dat mijn vrienden echt gaan schrikken, want ik sta binnen de vriendengroep bekend als de eeuwige single.” Daar komt nu verandering in.

Lees ook: Zijn Jesse en Roxy uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!