Love & Reality
Mark Yvette MAFS Match or Mistake

Dit zijn Mark en Yvette uit MAFS: Match or Mistake

Maak kennis met Mark en Yvette uit MAFS: Match or Mistake. De twee vormen het oudste koppel van het eerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake. De twee zijn allebei actief als ondernemer en mede omdat ze daar al hun tijd in hebben gestopt, is het ze nog niet gelukt om ook een leuke relatie te vinden. Daar komt nu misschien wel verandering in.

Mark in MAFS: Match or Mistake

De 46-jarige Mark is een ondernemer in hart en nier. Het was voor hem een bewuste keuze om zich niet te richten op relaties. Hij wilde zich eerst focussen op zijn bedrijf. Maar nu is hij op het punt gekomen waarin alle ruimte is voor een nieuwe relatie. Hij zoekt in MAFS: Match or Mistake naar een vrouw die net al hij geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Yvette trouwt met Mark

Mark is gekoppeld aan Yvette. Zij is 41 jaar en runt een eigen filler en botoxkliniek. “Ik denk dat het mannen kan afschrikken dat ik zo zelfstandig en ondernemend ben. Ik kan ook heel erg goed voor mezelf zorgen, dus ik heb geen rijke man nodig.” Zij hoopt op een partner die ambitieus is en wordt door de experts gekoppeld aan Mark.

Lees ook: Zijn Mark en Yvette uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!