Love & Reality
Kim Antoine Married at First Sight

Dit zijn Kim en Antoine uit Married at First Sight

Kim en Antoine zijn te zien in Married at First Sight. De twee hebben een sprong in het diepe gewaagd en gaan in MAFS op zoek naar de ware liefde. Of ze die ook vinden bij elkaar, moet de komende weken blijken. Kim en Antoine maken in aflevering 8 van MAFS seizoen 7 hun entree. Beide zijn sociale types, maar in de liefde is het nog niet gelukt. Daar hopen ze met hun deelname aan Married at First Sight verandering in te brengen.

Kim Meuwese uit Married at First Sight

Kim Neuwese doet mee aan Married at First Sight. De 36-jarige jongedame is geboren in Hilvarenbeek, maar woont tegenwoordig bij haar tante in Tilburg. Dat heeft een bijzondere reden. Kim is de afgelopen tien jaar namelijk op Tenerife geweest. Daar werkte ze als hostess en heeft ze een hele mooie tijd gehad. Bepaalde gebeurtenissen zorgden er echter voor dat ze haar Tenerife-avontuur volledig heeft afgesloten.

Groot verlies

Kim Neuwese heeft namelijk een verschrikkelijk laatste jaar op Tenerife achter de rug. Eerst overleed haar ‘Tenerife moeder’ met wie ze een ontzettend goede band heeft opgebouwd. Bij haar kon ze altijd terecht als ze wilde praten. Of het nou over liefdesverdriet ging of over nieuwe vriendjes: Haar Tenerife moeder stond altijd voor haar klaar. Daarnaast overleed op Tenerife ook haar toenmalige vriend. In totaal waren ze vier jaar samen en heeft ze een jaar lang voor hem gezorgd alvorens hij overleed. “Er waren te veel herinneringen op Tenerife en toen heb ik besloten om terug naar Nederland te gaan”, aldus Kim, die werkzaam is in de ouderenzorg.

Antoine uit MAFS

Kim is in Married at First Sight gekoppeld aan Antoine. Antoine wordt omschreven als een ‘heel mooie man’ die sociaal, maatschappelijk betrokken is. Antoine uit Den Bosch is 45 jaar oud en werkzaam in de maatschappelijke opvang in Tilburg. Daarnaast heeft Antoine een ontzettende passie voor muziek. Wie een bezoekje brengt aan zijn toilet, ziet dan ook al snel dat de muren zijn volgeplakt met een verzameling kaartjes voor concerten en optredens die hij heeft bezocht.

Antoine is het nog niet gelukt om de liefde van zijn leven te ontmoeten. Babbelen is voor hem geen probleem, maar om echt een vervolgstap te zetten is dat wel. Zijn ideale vrouw zou vooral sociaal en ondernemend zijn. “Ik vind het fijn als iemand wel een redelijk grote vriendengroep heeft, fijn contact heeft met vrienden en andere mensen om haar heen. Ondernemend is, dus graag een weekendje weggaat, op vakantie. Een festivalletje hier en daar. Niet iemand die alleen op de bank wil zitten met een zak chips en alle tv-porgramma’s langs wil lopen”, aldus Antoine. Mogelijk heeft hij dat wel gevonden met Kim in MAFS.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Antoine en Kim uit Married at First Sight nog samen?