Love & Reality
Rizwan Kendall Married at First Sight Match or Mistake

Dit zijn Kendall en Rizwan uit MAFS: Match or Mistake

Het nieuwe concept Married at First Sight: Match or Mistake is van start. Het eerste koppel waar we kennis mee maken, zijn Kendall en Rizwan. De twee zijn volgens de experts een goed koppel. Rizwan is 28 jaar oud en werkzaam als accountmanager recruitment en de 32-jarige Kendall uit Rotterdam werkt als servicemedewerker.

Kendall is klaar voor de volgende fase

Kendall is klaar voor de volgende fase in haar leven. Het is haar echter nog niet gelukt om daar een passende man bij te vinden. Naar eigen zeggen is ze erg kieskeurig als het aankomt op mannen. Ze vindt het moeilijk om ze een kans te geven en door te zetten. Daar probeert ze nu vanaf te stappen. “Het kan niet zo zijn dat ik iemand zie en dat het meteen liefde op het eerste gezicht is.” De blondine wordt gekoppeld aan Rizwan.

Kattenliefhebber Rizwan

Kendall zal blind trouwen met Rizwan. Hij woont in Heerhugowaard samen met zijn katten. “Katten praten niet, dat is niet zo heel gezellig. Dus het zou leuk zijn als ik daar een vrouw naast heb zitten.” De experts zijn voor hem op zoek gegaan naar een girl next door. Het liefst zoekt hij een dame waar hij zich thuis bij kan voelen. Hij vindt het namelijk tijd om zich te settelen. Of hij dat vindt bij Kendall, moet in de rest van de afleveringen van MAFS: Match or Mistake blijken.

Lees ook: Zijn Rizwan en Kendall uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!