Love & Reality

Dit zijn de vier deelnemende koppels aan Temptation Island Duitsland

In Nederland moeten we helaas nog wel eventjes wachten op een nieuw seizoen van Temptation Island, maar de echte liefhebbers kunnen hun hart op gaan halen aan de Duitse editie van de ultieme relatietest. Op 25 maart begint het spektakel bij onze oosterburen, de vier deelnemende koppels zijn bekend.

Marlisa (31) & Fabio (26)

Marlisa en Fabio uit Berlijn hebben sinds september 2019 een open relatie. Ze hebben dan ook een intens s*ksleven en met name Fabio gaat zelfs regelmatig naar s*ksfeestjes. Oké voor Marlisa, zolang het maar echt een one night stand blijft en er geen gevoelens bij komen kijken. De grootste angst van de 31-jarige is dat Fabio verliefd wordt op andere een vrouw op Temptation Island. “Ik wil weten of Fabio echt van me houdt en of hij de verleiding kan weerstaan. Aangezien ik al 31 jaar oud ben, heb ik geen zin om mijn tijd te verspillen als het niet de man van mijn leven is.” In ruil daarvoor wil Fabio bewijzen dat hij twee weken zonder seks kan, ‘ook al zal het heel moeilijk zijn’.

Sabine (28) & Mike (28)

Sabine en Mike uit Heilbronn zijn voor de tweede keer sinds 2017 samen na een eerdere relatie in hun jeugd. De verleidingen op Temptation Island zouden hen moeten laten zien of ze voorbestemd zijn voor een lange toekomst als koppel. Bovenal vraagt ​​Sabine zich keer op keer af of ze wel goed genoeg is voor Mike, aangezien hij de relatie al eens eerder heeft beëindigd: “Wat als ik nog steeds niet genoeg voor hem ben, en hij het nog steeds wil uitleven?” De 28-jarige wil zijn vriendin voor eens en altijd duidelijk maken dat zij zeker weten wél de ware voor hem is.

Alicia (26) & Yasin (29)

“We staan ​​altijd open voor nieuwe dingen en willen onze relatie op de proef stellen”, leggen Yasin en Alicia hun deelname aan Temptation Island uit. Ze zijn sinds 2018 samen en willen nu aan elkaar bewijzen dat ze ondanks verleidingen en hete singles trouw kunnen blijven aan elkaar. “Ik ben een heel extravert persoon die altijd in de stemming is voor nieuwe uitdagingen en avonturen”, zegt de 26-jarige uit Heilbronn. Kunnen zij en Yasin de uitdaging echt aan?

Meike (29) & Marcus (35)

Het liefdesverhaal van Meike en Marcus uit Keulen is iets gecompliceerder – het heeft ook te maken met het feit dat deelname aan Temptation Island niet Meike’s eerste optreden in een datingshow is. Voordat ze in maart 2018 samenkwam met Marcus, zat de 29-jarige al in The Bachelor en in 2019 – tijdens een pauze van de relatie met Marcus – was ze weer te zien op Bachelor in Paradise. “Ik ben bang om me volledig over te geven en denk altijd dat ik iets beters zal vinden”, zegt Meike openlijk. Temptation Island zal nu eindelijk de situatie voor hen beiden moeten verduidelijken: zijn ze voor elkaar gemaakt of niet? Voor beiden is het duidelijk: óf ze gaan daarna hun eigen weg, óf ze blijven voor altijd bij elkaar en durven misschien ook de volgende stap te zetten.