Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw groepsfoto

Dit zijn de tien boeren van Boer Zoekt Vrouw seizoen 12

De tien boeren van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw zijn bekendgemaakt. Op zondag werd de voorstelvideo van alweer het twaalfde seizoen van het programma uitgezonden. Tien boeren hopen de liefde van hun leven te vinden. Wil jij een brief schrijven naar één van de boeren van dit jaar? Dat kan tot en met 12 september. Meer daarover lees je bij Blue Circle Casting. Hieronder vind je de tien boeren.

Robert, 39 jaar, vleesveehouder en vrachtwagenchauffeur

Robert is de eerste boer waar Yvon Jaspers dit seizoen naartoe is gereisd. Hij is 39 jaar en werkzaam als vleesveehouder en vrachtwagenchauffeur. Samen met zijn vader zorgt hij voor de blonde d’Aquataines. De beesten zijn erg temperamentvol, iets wat hij ook in een vrouw wel kan waarderen. “Niet te saai, beetje temperament vind ik wel mooi. Niet te veel natuurlijk, want dat heb ik zelf al wel.” Zijn toekomstige dates zullen er rekening mee moeten houden dat hij aardig impulsief is. “Ik reageer vaak snel waar ik dan later spijt van heb.” In de toekomst hoopt Robert nog eens aan kinderen te kunnen beginnen, maar dan heeft hij wel een leuke vrouw nodig. “Ik dacht altijd dat komt wel. Dat denk ik nu nog. Als je druk bent met het huis verbouwen en met de boerderij en met werken dat je de kop er niet zo bij hebt. Dat komt allemaal wel.” Met zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw gaat hij nu serieus op zoek naar de ware liefde.

Robert Boer Zoekt Vrouw seizoen 12

Rob, 48 jaar, witlofkweker

Rob is in het dagelijks leven werkzaam als witlofkweker. Hij is 48 jaar oud en heeft al heel wat in zijn leven meegemaakt. Nu is hij op het punt gekomen dat hij zijn leven graag wil delen met een leuke vrouw. Zij zal er echter wel rekening mee moeten houden, dat Rob ook een andere grote liefde heeft: zijn achtjarige zoon Olivier. Olivier is drie dagen per week aanwezig op de boerderij en heeft het syndroom van Down. De band tussen de twee is enorm, zo vertelt Rob meteen in de eerste aflevering. Vooral nadat Olivier bij een ongeluk op de boerderij bijna was overleden. Met zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw hoopt Rob een gezellige dame te vinden.

Rob Boer Zoekt Vrouw seizoen 12

Gerben, 30 jaar, geitenhouder

De dertigjarige Gerben is toe aan een volgende stap in zijn leven. De dertigjarige geitenhouder woont nog gezellig bij zijn vader en moeder, waar ook zijn broer en zus aanwezig zijn. Met zijn allen zorgen zij ervoor dat de zeshonderd geiten niets te klagen hebben. Gerben vindt het fijn om bij zijn ouders te wonen en hoeft niet zelf na te denken over zijn avondeten. Toch is het nu wel tijd voor een leuke vrouw in zijn leven. Zij moet er wel rekening mee houden dat Gerben van oogcontact snel verlegen wordt. In Boer Zoekt Vrouw hoopt hij een leuke, stoere meid tegen het lijf te lopen.

Boer Gerben van Boer zoekt vrouw seizoen 12

Hilda, 34 jaar, paarden- en melkveehouder

Dit jaar doen er ook weer boerinnen mee aan Boer Zoekt Vrouw. De eerste is de 34-jarige Hilda is gevestigd op Terschelling. Ze heeft het prima naar haar zin op het waddeneiland en vooral de vrijheid doet haar deugd. Hilda heeft haar eigen plekje, maar vindt het vooral in de middag fijn om even bij haar moeder langs te gaan voor het eten. Om het hart van Hilda te kunnen veroveren, moet een man voor de volle 200 procent voor haar kiezen. Ze wil er zeker van zijn dat hij écht voor haar en het boerenleven kiest.

Boerin Hilda van Boer zoekt vrouw seizoen 12

Rob, 51 jaar, kersenteler

Rob is dol op zijn kersen en als hij zijn kersen plukt, verzint hij vaak nieuwe liedjes in zijn hoofd. Het zou echter nóg leuker zijn als Mr. Jukebox deze liedjes ook aan een leuke vrouw kan laten horen. Na zijn scheiding staat Rob open voor een leuke dame in zijn leven. Al moet zij er wel rekening mee houden dat zijn twaalfjarige dochter Lisa op nummer één staat. Zij is elk weekend bij hem. Ben jij de dame die Rob gelukkig kan maken? Schrijf dan voor 12 september een brief.

Boer Rob Boer zoekt vrouw seizoen 12

Hans, 69 jaar, paardenhouder

Boer Zoekt Vrouw heeft dit jaar een primeur te pakken. De 69-jarige Hans is de oudste boer die tot op heden mee heeft gedaan aan het programma. Hans zat vroeger in de varkens, maar omdat hij daar allergisch voor was stapte hij over naar paarden. Aan stoppen denkt Hans nog niet. Zolang hij zijn krakende lijf kan negeren en het hooi kan opschudden, blijft hij genieten van zijn huidige leven. Dat genieten deed hij lang terug nog samen met zijn vrouw, maar zij overleed 21 jaar geleden na een ziekbed van twee jaar. Hans bleef met vier kinderen achter. Ben jij het ‘maatje’ waarmee Hans straks zijn verdriet kan delen?

Boer Hans Boer zoekt vrouw seizoen 12

Janine, 31 jaar, schapenhouder

De tweede boerin die meedoet aan Boer Zoekt Vrouw seizoen 12 is Janine. Zij is 31 jaar oud en werkzaam als schapenhouder. Janine geniet van het leven in Limburg waar ze kan rekenen op de ultieme vrijheid. Tijd voor zichzelf heeft ze niet echt, maar toch wil ze nu graag een leuke man ontmoeten. “Als iemand niet dezelfde passie voor de agrarische sector heeft, dan wordt het moeilijk. Ik ben wel bereid iets te veranderen, maar ik denk dat dat vanzelf gaat. Soms is mijn energie zo hoog, dat ik eventjes moet worden teruggezet.” Past Janine goed bij jou? Meld je dan nu aan voor Boer Zoekt Vrouw.

Boerin Janine Boer zoekt vrouw seizoen 12

Evert, 58 jaar, melkveehouder

De 58-jarige Evert heeft het met zijn melkveehouderij goed voor elkaar. Hij heeft een indrukwekkende melkput waar twee keer twintig koeien tegelijkertijd kunnen worden gemolken. Er is echter toch iets wat er bij hem ontbreekt: sociaal contact. Als een vrouw naar hem lacht, kan dat zijn hele dag goedmaken. Ben jij de vrouw die voortaan een lach op Everts gezicht tovert? Wacht dan niet te lang met schrijven.

Boer Evert Boer zoekt vrouw seizoen 12

Joost, 46 jaar, plantenkweker

De 46-jarige Joost is samen met zijn oom en broer verantwoordelijk voor de kwaliteit van heel veel soorten kamerplanten. De druk als plantenkweker ligt hoog en dus zoekt hij rust bij een vrouw. Een relatie zou voor hem wel iets nieuws zijn, maar hij is er nu wel klaar voor. Joost is namelijk bang dat als hij nu niemand vindt, dat hij over een paar jaar nog in zijn ouderlijk huis zit.

Boer Joost Boer zoekt vrouw seizoen 12

Jouke, 31 jaar, melkveehouder

De 31-jarige Jouke werkt als melkveehouder. Hij vindt het fijn als mensen hun eigen plan trekken en niets van de wereld aan trekken. Hij staat vroeg op om zijn koeien te melken en gaat dan nog een tijdje terug zijn bed in. In het verleden heeft hij wel eens geprobeerd om een relatie te starten, maar dat besloot hij op een laag pitje te zetten nadat zijn vader een hersenbloeding had gekregen. Met Boer Zoekt Vrouw hoopt hij nu toch een leuke dame te vinden.

Boer Jouke Boer zoekt vrouw seizoen 12