Love & Reality

Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island USA seizoen 2

Afgelopen weekend is de eerste aflevering van Temptation Island USA seizoen 2 op Videoland verschenen. De episode staat vooral in het teken van de voorafgaande casting en het uitkiezen van de geschikte koppels en verleiders. Na lang wikken en wegen is de keuze gevallen op deze vier koppels, die de verleiding aan mogen gaan op Hawaï.

Dit zijn de vier koppels in Temptation Island USA seizoen 2

  • Ashley H. (25) en Casey (26)

Tandartsassistente Ashley en online verkoper Casey zijn anderhalf jaar samen. Casey was altijd een party boy, maar liet die levensstijl achter zich voor Ashley. Dat knaagt aan Casey, want soms verlangt hij nog terug naar het feestleven. Op Temptation Island USA wil hij er achter komen of Ashley het waard is om de volgende stap te zetten – zoals samenwonen – en wil Ashley ondervinden of haar Casey überhaupt al wel klaar is voor die volgende stap.

  • Ashley G. (30) en Rick (32)

Winkelmanager Ashley en model Rick zijn al vier jaar samen, maar hun relatie kreeg een flinke knauw toen Rick vreemdging. Bovendien vindt Rick het net als Casey lastig om het feestleven los te laten. Op Temptation Island is het dan ook vooral Rick die zich zal moeten bewijzen. Kan hij de verleiding van feesten en vrouwen weerstaan?

  • Kate (34) en David (28)

Kate en David waren jarenlang rivaliserende winkelverkopers, maar werden uiteindelijk juist verliefd op elkaar en zijn inmiddels al drie jaar gelukkig samen. Ze zijn allebei in het verleden vreemdgegaan bij hun ex (Kate was toen zelfs al getrouwd), maar gedurende hun huidige relatie met elkaar zijn ze altijd trouw gebleven. Zeggen ze, althans. Op Temptation Island USA zullen ze allebei moeten bewijzen dat ze inderdaad enkel oog voor elkaar hebben.

  • Esonica (30) en Gavin (26)

Leasing professional Esonica en persoonlijk beveiliger Gavin zijn anderhalf jaar een setje. Met name Esonica wil al de volgende stap gaan zetten, trouwen, maar eerst zal op Temptation Island USA moeten blijken of ze wel echt de ware zijn voor elkaar.