Love & Reality

Dit zijn de heren voor Debbie uit B&B Vol Liefde

Melvin, Pascal Jelmer en Christiaan doen voor Debbie mee aan B&B Vol Liefde. Zij zijn afgereisd naar Italië om te bekijken of Debbie misschien een leuke vrouw voor hen is. Debbie is de eigenaresse van een bed & breakfast in Italië, maar heeft nog geen leuke man gevonden. Daar hoopt ze in B&B Vol Liefde verandering in te brengen. Of ze ook een leuke man vindt in het programma, moet uiteindelijk nog blijken.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Vol ook de Facebook-groep

Melvin voor Debbie in B&B Vol Liefde

Melvin is voor Debbie afgereisd naar Italië in B&B Vol Liefde. Hij is 28 jaar oud en werkzaam als medewerker technisch storingsdienst  in de haven van Rotterdam. Toen hij de video van Debbie zag, was hij meteen onder de indruk. “Ik moest een klein beetje smelten toen ik haar filmpje zag. Gewoon die blik van haar hoe ze in de camera keek met die grote, sprankelende ogen van haar. Toen dacht ik: Ja, daar kan ik zo maar voor vallen”, gaf hij aan. Italië is niet nieuw voor Melvin. Hij heeft verschillende Italiaanse tatoeages zoals de landkaart van het Gardameer, het Colosseum, een Vespa en zelfs tekst in het Italiaans. Bij zij vrienden staat hij dan ook bekend als een nep Italiaan. Of Debbie kan vallen op een ‘nep Italiaan’, moet in de komende weken blijken.

Melvin Debbie B&B Vol Liefde

Pascal naar Italië

Pascal is de tweede vrijgezel die voor Debbie is afgereisd naar Italië. Hij is door Debbie zelf uitgekozen en is afkomstig uit Driebergen. Pascal was meteen verkocht toen hij de oproep van Debbie zag. “Ik heb er niet lang over nagedacht. Ik vind Debbie een leuke meid, haar uiterlijk sprak me gelijk aan. Dat Debbie in Italië woont, maakt voor Pascal niet uit. “Ik heb er altijd over nagedacht om naar het buitenland te verhuizen. Het is een win-winsituatie.” De 28-jarige fitnesstrainer is nu een jaartje alleen en is wel weer toe aan iets nieuws. “Laat het nu maar komen, het is tijd ervoor.” In zijn vrije tijd is Pascal graag aan het sporten. Hij voetbalt vier keer per week. Dat in combinatie met zijn werk als fitnesstrainer is hij wel zes tot zeven dagen per week met sporten bezig.

Pascal B&B Vol Liefde

Jelmer in B&B Vol Liefde

Jelmer is te zien in B&B Vol Liefde. Hij is door de vrienden van Debbie uitgekozen omdat hij een mooie verschijning is en zelfverzekerd overkwam. “Mijn moeder is echt Italië-fan”, begon de 29-jarige Jelmer die werkzaam is als accountmanager. “Dus zij stuurde dat filmpje van Debbie op: ‘Daar moet je op reageren’. Toen zei ik: ‘Nou, dat doe ik niet, aan zulke dingen meedoen’.” Een aantal dagen later ging Jelmer tóch om en schreef hij een brief naar Debbie. “Waarom ik voor Debbie ben gegaan, is omdat ik een heel leuke meid zag in een land waar ik zelf heel erg van houd.” Jelmer is geen fan van daten, maar Debbie gaf hem tóch het gevoel om het avontuur aan te gaan.

Jelmer B&B Vol Liefde

Christiaan voor Debbie naar Italië

Christiaan is de laatste jongeman die voor Debbie is afgereisd naar Italië. Hij is 41 jaar oud, werkzaam als controller en afkomstig uit Groningen. Toen hij de oproep van Debbie zag, wilde hij meteen naar Zuid-Italië afreizen. “Ik heb op Debbie gereageerd omdat ze overkwam als een hele zelfstandige vrouw met lef. Anders ga je niet een eigen business beginnen in een ander land. Ik laat me niet intimideren door de sterke vrouw. Ik vind het juist wel prettig. Gelijkwaardigheid vind ik erg belangrijk in een relatie”, gaf Christiaan alvast aan. “Ik ben een rustig persoon die goed kan luisteren naar mensen. Ik ben niet iemand die makkelijk over zijn emoties praat, over zijn gevoel. Maar ik praat wel graag over dingen wat er speelt in de wereld en die discussies ga ik wel graag aan. Dus ik wil wel een gesprek met inhoud.”

Christiaan B&B Vol Liefde