Love & Reality
Caroline B&B Vol Liefde

Dit zijn de heren voor Caroline uit B&B Vol Liefde

Nico, Eric, Mark en Jeroen zijn voor Caroline afgereisd naar Oostenrijk in B&B Vol Liefde. Caroline heeft het met Rose’s Heart goed voor elkaar op werkgebied, maar op het gebied van liefde zoekt ze nog naar een leuke man. Haar deelname aan B&B Vol Liefde kan dat mogelijk veranderen en de eerste drie heren zijn inmiddels bekend.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Vol ook de Facebook-groep

Nico voor Caroline in B&B Vol Liefde

Nico heeft zich voor Caroline ingeschreven voor B&B Vol Liefde. Toen hij de oproep van de dame tegenkwam, besloot hij zich meteen in te schrijven. Nico is 51 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als klantcontact bij een verzekeraar. Hij is nog nooit getrouwd geweest en heeft ook geen kinderen. Hij omschrijft zichzelf als een hardwerkende, lieve man die open en eerlijk is. Hij staat als een jonge hond te trappelen om Caroline en Oostenrijk beter te leren kennen.  “Ik weet helemaal niet wat me te wachten staat. Ik moet haar leren kennen. Ik kom hier voor de liefde, maar dan moeten we beiden willen”, aldus Nico.

Nico Caroline B&B Vol Liefde

Eric de gescheiden voetbaltrainer

De tweede man die voor Caroline is afgereisd naar Oostenrijk is de 56-jarige Eric. Hij is gescheiden en de trotse vader van twee kinderen die in de twintig zijn. Eric is een sportief type die het gewend is om buiten Nederland te wonen. Als voetbaltrainer heeft hij over de hele wereld gewoond. Eric is open minded en noemt zichzelf ook wel een beetje een flirt. “Ik ben natuurlijk wel bekend met de Alpen, zelf in Zwitserland gewoond. De hele omgeving is wel van toepassing op mij. Nou de vrouw nog erbij en dan is het plaatje compleet.” Of hij het hart van Caroline zal winnen, moet de komende weken blijken in B&B Vol Liefde.

Mark naar Oostenrijk

Mark doet ook mee aan B&B Vol Liefde. Hij is naar Oostenrijk afgereisd in de hoop dat Caroline de vrouw is waar hij naar zoekt. Mark is 52 jaar oud en woonachtig in Brabant. Hij is zelfstandig ondernemer in onder meer keukenapparatuur. Het zijn de vrienden van Caroline die hem hebben uitgekozen, vooral omdat hij gek is op klussen en rommel haat. Mark is daarnaast een fanatiek golfer en skiër en ziet in Caroline een mooie dame die haar dromen waarmaakt en daar houdt hij van. “Nu voel ik wel een gezonden spanning door m’n lijf. Het gaat een beetje op het moment en dat je dan weer iemand ontmoet of er iets moois uit kan groeien, of dat het er meteen is. Dat zou nog mooier zijn. Dat is vooral wel spannend”, aldus Mark. Of dat gaat lukken, komen we in de komende weken achter.

Mark B&B Vol Liefde

Jeroen in B&B Vol Liefde

Jeroen is de laatste man die voor Caroline afreist naar Oostenrijk in B&B Vol Liefde. De 53-jarige Jeroen is uitgekozen door een vriendin van Caroline. Ze koos voor marketingmanager Jeroen omdat hij een vrolijke, goed verzorgde en zeer bereisde man is. Hij ziet in haar een charmante en ondernemende dame. Hij zou het geweldig vinden om samen met Caroline de B&B te runnen. “Ik heb heel veel zin in het avontuur hier in Oostenrijk. Ik ben heel benieuwd hoe het is om dat vanuit de B&B te gaan beleven. Dit is de eerste keer dat ik Caroline ga zien. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar haar persoonlijkheid en hoe open zij is. Ook qua hoe vrolijk ze en hoe ik ontvangen ga worden.” Zenuwachtig is hij wel een beetje, maar hij kijkt vooral uit naar het avontuur. In de komende weken komen we erachter of Jeroen de man is voor Caroline.

Jeroen B&B Vol Liefde