Love & Reality

Dit zijn de eerste 10 dames die om Tony Junior strijden in The Bachelor!

Op 24 juni gaat The Bachelor met Tony Junior als hoofdrolspeler van start. Een grote groep bloedmooie dames gaat de strijd om het hart van de dj aan. Vandaag zijn alvast de eerste tien van de in totaal twintig (!) knappe kandidaten onthuld.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

Cilian voor 'De Bachelor'

1. Cilian

De Tilburgse Cilian (31) is een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in haar leven. Hierdoor is ze erg bezig met persoonlijke groei, wat in haar werk als jongerencoach goed van pas komt. Ze hoopt dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.

Destiny voor 'De Bachelor'

2. Destiny

Destiny (20) mag dan wellicht de jongste deelnemer zijn, ze heeft haar zaken goed voor elkaar en weet precies wat ze wil: haar opleiding tot persoonlijk begeleider succesvol afronden én een relatie voor altijd. Is Tony bij haar op de juiste ‘bestemming’?

Diva voor 'De Bachelor'

3. Diva

De ondernemende Diva (22) is allesbehalve een diva. Ze werkt keihard om haar webshop in rock chic-vintagekleding te runnen. Ze zoekt een spannende relatie: Diva zal niet ‘s avonds om zes uur klaar zitten met de piepers, maar wil voor Tony best om drie uur ’s nachts een kapsalon bestellen.

Femke voor 'De Bachelor'

4. Femke

De sportieve Femke (30) is het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. In Fijnaart valt ze al gauw op als ze gaat toeren met haar motor – een hobby die ze met Tony gemeen heeft. Ze werkt als financial controller en sportinstructrice, maar het liefst is ze te vinden in een bruin café.

India voor 'De Bachelor'

5. India

Deze Limburgse schone (28) heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én heeft haar passie voor tattoos omgezet in haar werk, een eigen succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar voor hoe lang nog?

Joy voor 'De Bachelor'

6. Joy

De Rotterdamse Joy (25) is een roodharige beauty die – what’s in a name? – aanstekelijk vrolijk is. Joy is erg creatief en zet dit in voor haar baan als PR consultant en concept creator. Ze hoopt in Tony haar soulmate en beste maatje te vinden. Ze uit haar gevoel via muziek en het schrijven van teksten, dus wat dat betreft kan het zeker een match zijn.

Maxime voor 'De Bachelor'

7. Maxime

De Amsterdamse Maxime (29) is ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die nooit saai is. Ze is social media manager bij een groot kledingmerk en hoopt binnen enkele jaren een managementfunctie te hebben.

Nadeche voor 'De Bachelor'

8. Nadeche

Nadeche (25) heeft een rijk leven waarin ze werkt als marketeer en docent. Muziek is heel belangrijk voor haar, zo speelt ze graag gitaar en schrijft ze zelfs liedjes. Qua muzikaliteit kunnen Tony en Nadeche dus zeker een klik hebben.

Oriana voor 'De Bachelor'

9. Oriana

De Amsterdamse Oriana (28) weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Ze is erg zorgzaam en staat altijd voor anderen klaar. Het liefst gaat ze later – samen met Tony natuurlijk – op een boerderij wonen met heel veel dieren.

Roos voor 'De Bachelor'

10. Roos

De nuchtere Roos (26) woont in Den Haag en timmert al een tijd aan de weg als fulltime model. Qua levensstijl lijkt alles te kloppen: het on the road zijn en de onregelmatige werktijden zullen Roos en Tony zeker van elkaar kunnen begrijpen.

Tekst: RTL, Beelden: Videoland/Tom Cornelissen