Love & Reality
Collage Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Dit zijn de deelnemers van Married at First Sight – Match or Mistake

De deelnemers van Married at First Sight – Match or Mistake zijn bekend. Vanaf 22 augustus kunnen we aan de slag met een nieuwe variant van Married at First Sight. In deze speciale Videoland-editie is gekeken naar het format uit Australië en Engeland. Dat betekent dat de groepsdynamiek belangrijk is en dat de stellen in een appartementencomplex samenwonen waarbij ook de andere koppels dichtbij zijn. Hieronder vind je de deelnemers aan Married at First Sight – Match or Mistake.

Anita

De eerste dame in Married at First Sight – Match or Mistake is Anita. Ze is 28 jaar oud, komt uit Assen en wordt omschreven als avontuurlijk en sportief. Anita houdt van gezelligheid en borrelen met vrienden. Ze is op zoek naar een man met humor bij wie ze liefde kan vinden, maar met wie ze ook een vriendschap kan opbouwen. Waar deze positieveling niet van houdt, is mannen die klagen.

Anita Married at First Sight Match or Mistake Videoland

Deveny

De tweede dame is de 26-jarige Deveny. Ze wordt omschreven als intelligent en temperamentvol. Ze houdt van shoppen, gaat graag uiteten en vindt het leuk om mooie reizen te maken. Ze is op zoek naar een partner die net als haar klaar is om samen een leven op te bouwen. Haar toekomstige partner moet dan ook toekomstgericht zijn.

Deveny Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Evelien

Ook de blonde Eveline gaat op zoek naar een leuke man. Ze is 32 jaar oud en woont in Heemskerk. Ze kan omschreven worden als spontaan en enthousiast. Evelien is een type die graag overal het beste van maakt en zit je met een probleem? Dan denkt ze graag in oplossingen. Ze zoekt naar een man met wie ze lol kan maken en met wie ze een diepgaande relatie kan opbouwen.

Evelien Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Kendall

Kendall waagt een sprong in het diepe met haar deelname aan Married at First Sight – Match or Mistake. Ze kan een echte huismus zijn, maar vindt het ook fijn om samen met haar vriendinnen te genieten van een borrel. Ze is eerlijk en zelfstandig en houdt niet van arrogante mannen. De 32-jarige blondine is dan ook op zoek naar een lieve, warme en eerlijke man met wie ze een relatie kan opbouwen.

Kendall Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Laury

De dertigjarige Laury is op zoek naar een liev eman met een duidelijk doel in het leven en die ook nog eens sterk in zijn schoenen staat. Laury is dertig jaar oud en wordt omschreven als een lieve en zorgzame vrouw. Als yoga- en ademdocent let ze goed op haar voeding en beweegt ze veel. De natuur is de plek waar ze tot rust komt en door haar natuurlijke rust heeft ze eigenlijk nooit ruzie.

Laury Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Roxy

Ook de 29-jarige Roxy gaat op zoek naar een leuke man. Deze creatieve en gezellige jongedame houdt van lol maken met haar vriendinnen. Ook kun je haar altijd opbellen om gezellig een hapje en een drankje te doen. Met haar deelname aan Married at First Sight – Match or Mistake zoekt ze naar een man die haar aanvult ene een steuntje in de rug geeft als dat nodig is. Haar man moet daarnaast betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Roxy Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Yvette

De laatste dame van dit seizoen is de 41-jarige krullenbol Yvette. Ze is liefdevol en uitgesproken en is de trotse eigenaresse van een eigen bedrijf. Het liefst zoekt ze de gezelligheid op, maar even genieten van de rust doet ze ook graag. Ze zoekt een vrolijke partner die positief in het leven staat. Het is voor haar een pre dat haar toekomstige partner ambitieus is.

Yvette Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Alwin

Alwin is de eerste man uit het nieuwe seizoen van Married at First Sight. De dertigjarige jongeman uit Amersfoort kan omschreven worden als avontuurlijk, sportief en actief. Alwin haalt graag alles uit het leven. Hij is op zoek naar een ambitieuze vrouw die het leuk vindt om te sporten en daarnaast een duidelijke eigen mening heeft.

Alwin Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Brian

De 32-jarige Brian is een echt familiemens. Familie is voor hem het allerbelangrijkste en daar komt binnenkort misschien ook wel een vrouw bij. Brian is een gevoelige jongen met het hart op de juiste plek. De belangrijkste punten waar zijn toekomstige vrouw aan moet voldoen is eerlijk zijn en te vertrouwen zijn.

Brian Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Feyyaz

Feyyaz is 33 jaar oud en een sportief type. Hij is woonachtig in Veghel en gaat het liefst zes keer per week naar de sportschool. Daarnaast vindt hij het leuk om op pad te gaan met zijn vrienden of zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat en hij maakt graag een mooie reis met zijn vrouw.

Feyyaz Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Jesse

Jesse is een echt feestbeest. Hij is 26 jaar en is ook regelmatig terug te vinden in de sportschool. Jesse houdt van uitdagingen in het leven en dat is dan ook de reden waarom hij op deze speciale manier op zoek gaat naar de liefde. Hij wil een vrouw die sociaal is, in positieve zin de grenzen opzoekt en een vlotte babbel heeft.

Jesse Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Mark

De oudste kandidaat van dit seizoen is de 46-jarige Mark. Hij is enthousiast en ondernemend. De uit Arcen afkomstige Mark vindt zijn familie erg belangrijk en gaat graag op stap of naar het terras met zijn vrienden. Hij is klaar voor een serieuze relatie en hoopt die te vinden in MAFS – Match or Mistake.

Mark Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Rizwan

De 28-jarige Rizwan wordt omschreven als een echte aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat. In zijn vrije tijd kijkt hij graag series of maakt hij wandelingen door de duinen. Hij zoekt naar een relatie waarbij vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie de belangrijkste punten zijn.

Rizwan Married at First Sight Match of Mistake Videoland

Toychyro

De laatste kandidaat uit Married at First Sight – Match or Mistake is de 31-jarige Toychyro. Hij is 31 jaar oud en een echte sportieveling. Zo geven fitness, American football en basketbal hem erg veel energie. Alhoewel Toychyro het niet vervelend vindt om alleen te zijn, zou hij het fijn vinden om nu een dame te ontmoeten waarmee hij de toekomst in kan gaan. Hij zoekt een intelligente, ambitieuze vrouw met een sportief lichaam.

Toychyro Married at First Sight Match of Mistake Videoland