Love & Reality

Dit zijn de dames voor Vincent uit B&B Vol Liefde

Monique, Jessie, Marcella en Sophie zijn de dames die voor Vincent meedoen aan B&B Vol Liefde en daarmee zijn afgereisd naar Italië. Ze hopen in het nieuwe programma van RTL4 de ware liefde te vinden, maar of dat lukt zullen we pas na een aantal weken weten. In totaal komen er vier dames naar de bed & breakfast van Vincent om te kijken of hij voor hen misschien de ware liefde is.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Vol ook de Facebook-groep

Monique voor Vincent in B&B Vol Liefde

Monique is nog op zoek naar de ware liefde en hoopt die te vinden bij Vincent. Ze is dan ook afgereisd naar Italië in de hoop dat hij Vincent is waar ze naar op zoek is. Monique zelf is dertig jaar oud en werkzaam als 24/7 customer service specialist. Ze omschrijft zichzelf als vrolijk, zorgzaam en altijd in voor een avontuur. Op het eerste oog is Vincent helemaal haar type. “Wat mij aantrok in Vincent, is dat hij natuurlijk heel sportief is, dat ben ik zelf ook, dus dat matcht sowieso. Ik vind als je een keuze durft te maken om hierheen te gaan en zoiets durft te doen, heel stoer”, vertelde Monique.

Monique Vincent B&B Vol Liefde

Jessie naar Italië

Jessie is de tweede dame die we zien in B&B Vol Liefde. Jessie is met haar 26 jaar een stuk jonger dan Monique. Ze is uitgekozen door de vrienden van Vincent, voornamelijk omdat ze altijd al de droom heeft gehad om ooit te emigreren. Dat wilde ze echter niet doen als single en daar kan Vincent dus verandering in brengen. Jessie is werkzaam als product owner en is zeer onder de indruk van Vincent. “De uitstraling van Vincent sprak mij heel erg aan in zijn filmpje. Dat wekte eigenlijk meteen mijn interesse op. Dus even verder kijken en toen zag ik al vrij snel dat hij een B&B is begonnen in Italië. Ik vond het zo leuk dat hij dat gewoon heeft gedaan, dat hij die stap heeft durven zetten. Het feit dat hij ook nog op zoek is naar de liefde, dacht ik: waarom niet. Ik doe eens gek, we gaan het proberen.” Haar avontuur in Italië was echter van korte duur. Al na één dag besloot Jessie de handdoek in de ring te gooien toen bleek dat de B&B nog allerminst af is. Haar grote twijfels hebben haar doen besluiten om terug te keren naar Nederland.

Jessie B&B Vol Liefde

Marcella vanuit Zoetermeer naar Italië

Marcella vertrekt voor Vincent uit B&B Vol Liefde naar Italië. Marcella is 33 jaar oud, net als Monique afkomstig uit Zoetermeer en werkzaam als office-manager. Ze was meteen overtuigd toen ze de oproep van Vincent zag. “Het filmpje van Vincent sprak me heel erg aan, omdat ik een heel enthousiaste man zag, een ondernemende man. En hij is aan het doen wat ik zelf ook zou ambiëren. Ik ben heel erg benieuwd hoe ver het al af is, omdat hij al aangaf dat hij in mei open wilde gaan. Of dat uiteindelijk ook gelukt is of dat er veel werk te doen is, daar ben ik heel benieuwd naar.” Met Vincent hoopt Marcella de liefde gevonden te hebben. In dat geval is ze zeker bereid om te emigreren.

Marcella B&B Vol Liefde

Sophie voor Vincent in B&B Vol Liefde

Sophie doet voor Vincent mee aan B&B Vol Liefde. Sophie is 33 jaar oud en werkzaam als leef coach en trainer. Ze heeft de afgelopen acht jaar in Australië gewoond en wil nu haar geluk beproeven in Italië en het liefst met Vincent. “Ik zag Vincent in die video en ik zag de focus en de blijheid. En vooral de puurheid in het filmpje van hem en dat vond ik goud. Ik zag de hond, ik zag de sneeuw en ik zag de grappen die hij maakte, iets met boren wat fout ging. Dus ik zag zelfspot, dat vond ik eigenlijk wel top”, vertelde Sophie. “Ik heb denk ik een jaar of tien, twaalf de wereld rondgereisd en wel op verschillende plekken gewoond. En ik weet dat er in B&B’s, hostels fofhotels. Daar komt de wereld aan je voorbij in plaats van dat je door de wereld gaat en ik denk dat ik dat wel heel aantrekkelijk vind voor een B&B-leven.” Sophie valt wel meteen met de deur in huis: Ze heeft een zwaar ongeluk gehad en heeft in de afgelopen jaren weer moeten leren praten en lopen. Of zij de ware liefde is voor Vincent, moet binnenkort blijken.

Sophie B&B Vol Liefde