Love & Reality
Rob Boer zoekt Vrouw dames

Dit zijn de dames voor Rob uit Boer zoekt Vrouw

Wendy, Silvia, Sonja, Nellie en Gepke doen voor boer Rob mee aan Boer zoekt Vrouw. De kersenteler is al een tijdje op zoek naar een vrouw en vindt die mogelijk in Boer zoekt Vrouw. De vijf dames schreven een brief en werden daarmee uitgekozen. Vervolgens overleefden ze ook de speeddates. Wendy, Silvia en Sonja zijn ook door naar de dagdates. Maar wie zijn Wendy, Silvia, Sonja, Nellie en Gepke uit Boer zoekt Vrouw?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Wendy voor Rob in Boer zoekt Vrouw

Wendy doet voor Rob mee aan Boer zoekt Vrouw. De blondine was meteen onder de indruk toen ze Rob voorbij zag komen. “Wow! Een man met passie voor muziek. Rob kwam over als een man met humor, warm en empathisch. Ik wilde hem dolgraag leren kennen!”, kan ze zich nog herinneren. Op een boerderij heeft ze nooit gewoond, maar toch groeide ze er wel deels op. Haar oma en opa hadden tenslotte een eigen boerderij.

Aan verre toekomstplannen maken doet Wendy niet. “Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt, zongen Acda en De Munnik. Ik heb geen duidelijke toekomstdroom. Wel hoop ik het leven te kunnen delen met de meest fantastische liefdespartner die dit in volle overgave terug kan en wil geven. Samen genieten van de kleine en grote dingen dat het leven ons brengt.”

➡️ Lees ook: Zijn boer Rob en Wendy uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

Wendy Boer zoekt Vrouw BzV Rob

Silvia doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Silvia hoopt met boer Rob een man te vinden waar ze gelukkig mee kan worden. Toen ze hem zag, gebeurde er meteen wat. “Wat een leuke vlotte man, met ontzettend mooie ogen.” Ze was meteen onder de indruk en dat terwijl het boerenleven haar eigenlijk niet veel doet. Ze heeft er totaal geen ervaring mee. Dat verandert mogelijk als boer Rob de perfecte man voor haar blijkt te zijn.

Over haar toekomstdroom is Silvia overigens duidelijk: “Gelukkig en gezond blijven is natuurlijk heel cliché. Ik zou wat meer vrijwilligerswerk willen doen in de kattenopvang.”

Silvia Boer zoekt Vrouw BzV

Sonja probeert het bij Rob in BzV

Krullenbol Sonja kon het niet laten om boer Rob uit Boer zoekt Vrouw een brief te sturen. “Wat een mooie man. Gevoelig en vol passie, dat zie je niet vaak. Met sprekende ogen en het hart op de goede plaats.” Mogelijk is Rob wel de man met wie Sonja een relatie begint. Ze weet precies wat ze zoekt in een relatie. “Dat je trots op elkaar kunt zijn. Dat je elkaars mening respecteert en de ander ook een spiegel voor mag houden, of diegene er nou in wil kijken of niet. Humor, verrassingen over en weer (op welke manier dan ook ), eerlijkheid, knuffelen en een fijne intimiteit.”

Sonja weet ook precies wat ze zou doen met een miljoen euro. “Ik zou geld opzij zetten voor mijn zoon voor later, mijn broers, zussen en een goed doel wat geven, mijn tegen kanker vechtende lieve vriendin meenemen naar waar zij wil, een feest voor vrienden en familie geven, me oriënteren op een campervakantie door Amerika of een reis naar Zuid-Afrika, dieren in hun natuurlijke habitat bekijken, een jeepachtige auto kopen, mijn badkamer moderniseren (met stoomdouche en bubbelbad 😊, als het dan toch kan…), en een ticket voor de vader van mijn zoon kopen, zodat zij elkaar weer live kunnen zien. Dat was in oktober 2019 voor het laatst. Hij is geëmigreerd naar China.”

Sonja Boer zoekt Vrouw BzV Rob

Afvallers boer Rob

Nellie uit BzV

Nellie heeft de eerste rondes overleefd en maakt kans om het hart van boer Rob te veroveren. Wat ze dacht toen ze hem voor het eerst zag? “Ik dacht: wat een aardige muzikale man met veel liefde voor zijn dochter, bedrijf en zijn paarden. Vooral het lezen van zijn profiel wekte mijn aandacht!” Ze besloot dan ook een brief te schrijven en werd uitgenodigd voor de speeddate.

Ook die overleefde ze en Nellie mag dan ook terugkeren voor de dagdate. Of zij ook daadwerkelijk de vrouw is die het hart van Rob sneller laat kloppen, moet in de komende weken blijken.

Nellie Boer zoekt Vrouw BzV

Gepke in Boer zoekt Vrouw

Gepke is de laatste vrouw die het hart van Rob gaat proberen te veroveren. “Ik dacht: “wat een leuke man!” en ik ging wat rechterop zitten”, vertelt ze over de voorstelronde. “Op het moment dat Rob vertelde over het kurkje van de kers, voelde ik dat hij echt houdt van zijn werk. Hij heeft iets te vertellen. Het feit dat hij van paarden houdt (ik ook) en van muziek, maakte dat ik hem nog leuker ging vinden. Nooit gedacht dat ik een brief zou schrijven aan een boer die voorbijkwam in Boer zoekt vrouw. Toch deed ik het, omdat Rob bleef hangen in mijn hoofd en omdat mijn dochter me aanspoorde om te gaan schrijven: “deze boer is leuk mam, hij past bij je!”.”

Zo gezegd, zo gedaan. En wie weet is Rob straks wel de man die haar toekomstplaatje compleet maakt. “Ik wil heel graag genieten van iedere dag die nog voorbijkomt. Je weet immers nooit wanneer het je laatste dag zal zijn!”

Gepke Boer zoekt Vrouw BzV

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep