Love & Reality

Dit zijn de dames voor Richard uit B&B Vol Liefde

Simone, Claudia, Gerry, Maureen en Esther doen voor Richard mee aan B&B Vol Liefde. Ze zijn afgereisd naar het prachtige Portugal waar Richard de eigenaar is van een tipitentencamping en een villa. Alhoewel de tipitentencamping nog niet klaar is, nodigt Richard nu wel de eerste dames uit in de hoop op een leuke vriendin. Richard is tenslotte alweer een tijdje alleen nadat hij zijn vrouw plotseling verloor. Mogelijk slagen Simone, Claudia, Gerry, Maureen of Esther erin om het hart van Richard opnieuw sneller te laten slaan.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Simone voor Richard in B&B Vol Liefde

Simone is de eerste date van Richard uit B&B Vol Liefde. Simone is 51 jaar oud en woonachtig in Wormer. Zij is in haar videoboodschap meteen onder de indruk van Richard. “Je liet vallen dat je soms niet makkelijk bent, precies wat ik nodig heb. Iemand naast me met power.” De kinderen van Richard zijn meteen onder de indruk. Hijzelf twijfelt echter nog. “Ik houd niet van kort haar.” Toch besluit hij haar uit te nodigen en dat doet hij niet zonder reden. “Je maakt vaker een foute inschatting omdat je naar het schilletje kijkt en niet naar het innerlijk. Maar op zich een leuke meid.”

Simone is in het dagelijks leven werkzaam als planner bij een wintersportorganisatie. Ze is op zoek naar een nieuw project nadat ze een paar jaar geleden scheidde. “Ik voel me gespannen, maar hele gezonde spanning. Je bent er natuurlijk zo lang naartoe aan het leven en nu is het moment daar. Ik denk dat het een hele stoere vent is en dat het een harde werker is, maar dat hij ook wel supergevoelig is. Aan z’n houding, z’n voorkomen, stoer, aantrekkelijk, lief, past wel bij mij denk ik. Motorrijders vinden elkaar over het algemeen wel leuk, dus superstoer dat hij ook motorrijdt.” Zij hoopt dat het wat wordt met Richard. “Waar ik op hoop, is dat we elkaar zien en dat het meteen wauw is. Dat we de chemie hebben, dat we een klik hebben.”

Lees ook: Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

Simone B&B Vol Liefde

Claudia uit Rotterdam naar Portugal

De tweede dame die voor Richard uit B&B Vol Liefde afreist naar Portugal is Claudia. Ze is 52 jaar en werkt in de ICT. Ze is geboren in Alkmaar, maar woont tegenwoordig in Rotterdam. Richard is meteen onder de indruk van haar introductiefilmpje. “Dit is het soort vrouw waar ik naar op zoek ben, deze is door. Lekker vlot.” Ook Claudia vindt hem leuk: “Je kleding, je armbanden, super sexy, super aantrekkelijk.”

Zijn uiterlijk bevalt Claudia goed. “Ik heb echt het idee dat wij wel eens bij elkaar zouden kunnen passen. Dat gevoel kreeg ik toen ik hem zag. Vooral met hoe hij zich kleedt, zo met die beanie op. Als ik een man met een beanie zie, is hij eigenlijk al okay voor mij. Dus het kan alleen nog maar goed gaan, toch?” Of Claudia ook het type is van Richard, dat weet hij nog niet zo goed. “Of het mijn type is? Ik begin de laatste dagen steeds meer te twijfelen aan wat m’n type is. Heb ik een type? Heb ik een klik met iemand? Kan ik praten met zo iemand? Is ze open en eerlijk, dan komen we al een heel end.” De twee hebben wel als overeenkomst dat ze allebei ADHD hebben. Dat wordt dan ook een uitdagende boel in Portugal.

Claudia B&B Vol Liefde

Verpleegkundige Gerry wil een klik met Richard

Gerry maakt in aflevering 9 van B&B Vol Liefde haar entree bij Richard. Ze is 52 jaar oud, komt uit Rotterdam en is werkzaam als verpleegkundige. Gerry valt op drukke mannen en denkt met haar rustige karakter kans te maken bij Richard. Gerry kijk alvast uit naar haar avontuur in Portugal.

“Ik voel me goed, ik heb er zin in. Ik ben heel erg benieuwd naar Richard. De klik moet er zijn en waar ik uiteindelijk op hoop is dat er een klik is. Dat is het belangrijkste, maar dat kan je niet afdwingen. Maar goed, nooit geschoten is altijd mis”, is ze van mening. Richard was duidelijk toen hij de video van Gerry voorbij zag komen: “Ze lijkt nog op mama ook. Deze is ook door!”

B&B Vol Liefde Gerry

Maureen voor Richard naar Portugal

Maureen is de vierde dame die voor Richard afreist naar Portugal. Zij is moeder van twee volwassen kinderen, is twee keer getrouwd geweest en heeft twee chihuahua’s. Maureen is 55 jaar oud en werkzaam als medisch pedicure. De hoop in de liefde is ze al een tijdje verloren, tot ze Richards oproep zag. “In december zag ik een kwetsbare man op televisie, dat had ik al heel lang niet meer gezien. En het raakte mij ergens van binnen. En ik ben benieuwd of ik dat stukje aan Richard nog een keer mag ontdekken.”

Hij viel op zijn beurt voor haar vlotte babbel. “Ik hoop dat ik een stuk humor en gezelligheid mag brengen. Een stukje Surinaamse cultuur en Surinaamse gezelligheid en keuken. En ik hoop ooit dat hij daar meer van mag proeven.” De eerste indruk van Richard is goed. “Een leuk wijffie. Niet dat ik er op het eerste gezicht meteen op zou vallen, maar wel iemand waar je een gezellige tijd mee kan hebben.” Of Maureen de dame voor Richard is, moet in de komende weken duidelijk worden.

Maureen B&B Vol Liefde

Esther laatste dame voor Richard

Esther is de laatste dame die voor Richard afreist naar Portugal in B&B Vol Liefde. Ze is vijftig jaar oud en werkzaam als horecamedewekster. “Ik zag hem op tv en toen dacht ik: Hier moet ik me voor inschrijven, want hij is zo lekker spontaan. Dat vind ik heel erg leuk.” En zo geschiedde. “Volgens mij is hij van het harde werken en gezelligheid en daar ben ik ook wel heel erg van. Ik hoop dat ik hem heel erg leuk ga vinden en dat hij mij vooral heel leuk gaat vinden.”

Richard twijfelt of Esther wel de juiste keuze is voor hem. “Leuk vrouwtje, lekker bekkie. Maar of het mijn type is, dat moet de tijd uitwijzen.” In de komende weken moet blijken of Esther er nog in slaagt om Simone van de troon te stoten bij Richard.

Esther B&B Vol Liefde