Love & Reality
Yovan Daisy Petra B&B Vol Liefde

Dit zijn de dames voor Hans (Frankrijk) uit B&B Vol Liefde

Petra, Yovan, Daisy, Anne Marie en Marion doen voor Hans uit Frankrijk mee aan B&B Vol Liefde. Op kerstavond maakten we voor het eerst kennis met Hans. Hij is 59 jaar oud en op zoek naar een leuke vrouw. Al heeft hij wel de nodige eisen. Zo houdt hij niet van vrouwen die van André Hazes of de Toppers houden en mag zijn toekomstige vriendin ook geen diva zijn. “En als het even kan, een redelijke algemene ontwikkeling heeft. Want waar ik dus ook op afknap, zijn domme vrouwen.” Mogelijk is Petra, Yovan, Daisy, Anne Marie of Marion wel de perfecte match voor Hans uit Frankrijk.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Petra voor Hans (Frankrijk) in B&B Vol Liefde

Petra is voor Hans afgereisd naar het Franse Dégagnac waar ze een tijdje zal logeren in Du Passe-Temps. Het is de eerste dame die afreist naar Frankrijk. Petra is 51 jaar oud en werkt als paraveterinair en kattengedragsdeskundige. Ze is gescheiden en heeft geen kinderen. Wonen in een bed & breakfast is allesbehalve nieuw voor haar. Ze runde in het verleden tenslotte zelf een B&B in Engeland.

Petra denkt dat Hans wel eens de geschikte man voor haar kan zijn. “Ik denk dat wij heel veel gespreksstof gaan hebben. En ik hoop ook dat hij me te paard meeneemt. Dat is toch wel een ‘dream come true'”, geeft ze toe. Hans koos Petra juist uit omdat ze de ultieme dierenliefhebber lijkt te zijn. “Ze kwam heel spontaan en erg kordaat over. Voor de rest is het aftasten en afwachten.” In de komende afleveringen moet blijken of Petra de vrouw voor Hans is.

Lees ook: Zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen?

Petra Hans B&B Vol Liefde

Huisvrouw Yovan naar Dégagnac

Huisvrouw Yovan is de tweede date van Hans uit B&B Vol Liefde. Yovan is 59 jaar oud en wordt omschreven als huisvrouw. Ze is er heilig van overtuigd dat zij de enige ware is voor hem. “Ik werd door een vriendin erop geattendeerd dat m’n vent op tv was waar ik al jarenlang naar op zoek was. Toen heb ik het programma teruggekeken en zag Hans en dacht: Schrijven.” Zo gezegd, zo gedaan. Ze is erg onder de indruk van Hans: “Hij heeft een hele leuke lach en pretoogjes en hij heeft nog haar, dat scheelt ook alweer. En hij heeft nog een goed figuur.”

Ook de eerste indruk is goed: “Het eerste wat ik dacht toen ik hem zag, was: Dit is ‘m. Ik vind hem helemaal geweldig. Wat een leuke man.” Hans is wel een beetje geschrokken van de binnenkomst van Yovan. “Het was overweldigend. Het was alsof ik bedolven werd door een lawine. Ik vond het te overweldiging voor mij.”

Yovan B&B Vol Liefde

Daisy in B&B Vol Liefde voor Hans

Daisy is onder de indruk geraakt van Hans uit B&B Vol Liefde. Ze is 44 jaar oud en daarmee liefst vijftien jaar jonger dan de B&B-houder. In het dagelijks leven werkt ze als leerkracht basisonderwijs. “Ik heb me opgegeven omdat ik de ridder op het witte paard nog niet ben tegengekomen. Daisy is een gezleligheidsmens. Tenminste, ik hoor altijd van mn vrienden: Met Daisy kun je wel naar een feesie. Geen feesie zonder Daisy.” Daisy is dan ook een kleurrijk type.

Toen ze de video van Hans zag, moest ze wel reageren. “Ik zag het filmpje van Hans en dacht: Wel een leuk filmpje. Hij zocht een partner met dezelfde passies en toen dacht ik: Dat ben ik. Die passies heb ik wel.” Dat hij wat ouder is, vindt ze helemaal niet erg. “In de liefde moet dat geen probleem zijn toch. Op die leeftijd zijn ze meer gentleman dan op m’n eigen leeftijd.” Toch is hij niet meteen haar type, maar zelfs daar maakt ze zich niet druk om. “Dat was mijn ex ook niet.”

Daisy B&B Vol Liefde

Anne Marie in B&B Vol Liefde voor Hans

Anne Marie is de vierde vrijgezel die zich meldt in de B&B van Hans. Ze is 53 jaar oud en werkt als video trainer en is ondernemer. “Ik zag op tv eigenlijk de zeven seconde video en toen dacht ik: Wat een leuke vent. Hans houdt zich bezig met honden en paarden, is ondernemer, is energieker dan de meeste van zijn leeftijd en ik denk: Zo voel ik mij ook. Hij is ook een beetje een rocker, dat vind ik leuk. Die hele combinatie, dacht ik: Nou daar moet ik gewoon heen.”

Zo gezegd, zo gedaan, want Anne Marie mist nog wat in haar leven. “Wat ik eigenlijk nog mis, is een buddy. Met zijn tweetjes.” Hans is na een eerste paardrijritje meteen onder de indruk. “Het paardrijritje was bijzonder leuk. En fysiek aantrekkelijk en natuurlijk het innerlijk ook. Er komt leuke gespreksstof uit, maar het is nog pril. Een zeer interessante ontwikkeling.” Toch is zij niet helemaal tevreden over wat ze gezien heeft. “Hij rookt, daar houd ik niet van. Dus dat is wel een dingetje.”

Anne Marie B&B Vol Liefde Hans

Marion met caravan naar Hans in Frankrijk

Marion is de laatste dame die zich meldt in de B&B van Hans uit Frankrijk. De 52-jarige accountmanager is met haar eigen caravan afgereisd naar Frankrijk. De Brabantse saxofonist werd door vijf vrienden geattendeerd op de video van Hans, vooral omdat hun overeenkomsten oneindig leken. “De overeenkomsten zijn met name muziek dus. Daarnaast ook paarden. Ik heb vroeger ook heel veel gereden en een eigen stal gehad. Motorrijden, ik houd ook van wijn, kaas, het bourgondische leven.”

Marion zou het leuk vinden als haar toekomstige partner van aanpakken weet. Dat Hans erg ondernemend is, kan een toegevoegde waarde zijn. “Wat ik belangrijk vind in iemand, is als hij interesse in mij toont. En echt aandacht heeft voor me. Als hij dat niet zou hebben, alleen bezig zou zijn met wat hij doet, zou dat echt een afknapper voor mij zijn.”

Marion B&B Vol Liefde