Love & Reality
Bert B&B Vol Liefde

Dit zijn de dames voor Bert uit B&B Vol Liefde

Vier dames zijn uitgekozen om bij Bert uit B&B Vol Liefde op zoek te gaan naar de ware liefde. Bert uit Frankrijk heeft zich ingeschreven voor het nieuwe RTL4-programma in de hoop een leuke dame te vinden. Het is hem in Frankrijk nog niet gelukt om een leuke dame tegen het lijf te lopen. Later kwam daar ook nog Froukje bij, een vijfde dame voor Bert.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Vol ook de Facebook-groep

Romana voor Bert in B&B Vol Liefde

Romana is de eerste dame die voor Bert uit B&B Vol Liefde is aangekomen in Frankrijk. Romana is 51 jaar oud, heeft geen kinderen en is normaliter werkzaam in een cosmeticawinkel. Ze kan vrij pittig overkomen, maar dat is niet iets wat Bert afstoot. Sterker nog, het is iets wat hij aantrekkelijk vindt. Zenuwachtig is ze wel voor haar avontuur. “Heel spannend, daten in het buitenland. Hoe hij is en hoe alles is daar. Waar ben ik aan begonnen hè. Ik weet nog niet of ik hier altijd zou kunnen zijn, maar dat kan altijd. Is het leuk, dan is het leuk”, aldus Romana. In de komende weken moet blijken of Romana en Bert een goede klik zullen krijgen in B&B Vol Liefde.

Romana B&B Vol Liefde Bert

Ysolde uit Arnhem

De tweede dame die voor Bert is afgereisd naar Frankrijk, is de 49-jarige Ysolde. De donorassistente is woonachtig in Arnhem en is dol op Frankrijk. Ze is vrij zenuwachtig voor haar deelname aan het programma. Hoe dichterbij ze kwam, hoe meer ze zich ging afvragen wat ze precies aan het doen was. Ysolde omschrijft zichzelf als een waar gevoelsmens. “Voor de rest laat ik alles over me heen komen.” Mocht het uiteindelijk komen tot emigreren, dan zou ze dat niet erg vinden. Haar drie dochters wonen tenslotte al zelfstandig, dus daar heeft ze geen moeite mee. Of Ysolde de ware liefde is voor Bert? Dat zal de komende weken moeten blijken.

Ysolde Bert B&B Vol Liefde

Annemarie naar Frankrijk

Annemarie is de derde vrijgezel die voor Bert is afgereisd naar Frankrijk. De 57-jarige persoonlijk begeleider is als ze aankomt in Frankrijk toe aan koffie. Ze hoopt dan ook dat Bery een lekke zwarte bak koffie voor haar klaar heeft staan. Annemarie is door de vrienden van Bert uitgekozen om mee te mogen doen aan B&B Vol Liefde. Ze is naar eigen zeggen altijd zichzelf en direct en schaamt zich voor niets of niemand. “Ik vind de omgeving echt prachtig. Het voelt heel erg vertrouwd”, vertelde Annemarie al toen ze aankwam. Bert is niet meteen onder de indruk van Annemarie. “Ik ben niet van lippenstift, dat vind ik niet mooi. Dat springt er zo uit. Moet ik even kijken of ik nog ergens een pot thinner heb staan.” Geen goed begin voor de twee dus.

Annemarie Frankrijk B&B Vol Liefde

Gwen in B&B Vol Liefde

De laatste dame die voor Bert uit B&B Vol Liefde is afgereisd naar Frankrijk, is de uit Epe afkomstige visagiste Gwen. Ze is vijftig jaar oud en door de vrienden van Bert uitgekozen om deel te nemen aan het programma. Met een uniek geel shirt met daarop de tekst ‘Je m’appelle Gwen’ maakt ze meteen een onuitwisbare eerste indruk. Door de video van Bert is Gwen meteen onder de indruk van hem. “Ik vind hem een heel leuke man. Hij komt heel rustig over en dat past ook wel weer bij mij. Hij lijkt me heel spontaan, lief en gezellig vooral. Voor de rest laat ik mij verrassen.” Het weerwoord waar Bert naar op zoek is, kan Gwen hem ook zeker geven.

Gwen B&B Vol Liefde

Froukje vijfde dame Bert

Froukje is de vijfde en tevens de laatste dame die voor Bert. Opmerkelijk genoeg krijgt Bert dus vijf dames over de vloer. Art Rooijakkers vertelt hem dat er toch nog een aanmelding is gekomen die potentie lijkt te hebben. Froukje is een 56-jarige medewerkster van een bruidsmodezaak. Ze kijkt uit naar haar avontuur. “Weg van huis. Ik ben zo lang niet weggeweest. Anderhalf jaar gewoon thuis gezeten. Maar het allerbelangrijkste is dat ik Bert ga zien. Daar heb ik echt zin in. Het kleine stukje film dat ik gezien heb, dacht ik al van: Hij gaat ervoor, hij maakt zijn dromen waar. Ik vind het moedig. Maar ik vind hem er ook knap uitzien. Ik vind het moedig. Maar ik vind hem er ook knap uitzien voor z’n leeftijd.”

Froukje B&B Vol Liefde