Love & Reality

Dit zijn de dames van Harrie in Daten op het Kamp

Harrie Snijders gaat in zijn nieuwe show Daten op het Kamp op zoek naar een ‘vrouwtje’. De afleveringen verschijnen op TLC en Discovery+, in episode 1 stuurde Harrie – na goed beraad met zijn zusje Milana – gelijk acht van de zestien dames weg.

De dames uit Daten op het Kamp: Harrie op zoek naar een Vrouw

En dus gaan we met acht vrouwen die allen hunkeren naar de liefde van Harrie door naar aflevering 2. Hieronder vind je een overzicht van welke acht dames dat zijn. Zit de ware van Harrie er tussen? Of gaat HvK voorlopig nog geen afscheid nemen van zijn ‘Dekhengst’-stempel?

Soraya

Soraya vindt Harrie er heel goed uitzien en kan niet wachten om te ontdekken hoe zijn innerlijk is. De Apeldoornse schone is dertig jaar en heeft thuis al een zoontje van 4, waar ze enorm trots op is. Mede dankzij haar Indonesische roots kan Soraya koken als de beste, wie weet kookt ze spoedig een lekkere maaltijd voor smikkelbeer Harrie.

Kimberly

De 22-jarige Kimberly werkt in een feestcafé, waar ze tot in de vroege uurtjes te vinden is. “Hetgeen dat mij direct aansprak in Harrie, is dat hij ook wel van een feestje houdt”, vertelt ze dan ook. “Naast dat het een knappe man is, is het ook wel leuk dat we dezelfde interesses hebben.” Voor Kimberly was Harrie de verre reis vanuit haar woonplaats Leeuwarden dan ook wel waard. Hopelijk gaat Eindhovenaar Harrie dat straks andersom ook vinden.

Grace

Oplettende datingseriekijkers zullen Grace misschien wel herkend hebben, want eerder deed ze nog mee aan Lang Leve de Liefde. Aangezien er een stressvolle periode aankomt is haar cadeautje ‘iets waarmee Harrie lekker kan relaxen in bad’. HvK is enthousiast, zijn zus Milana ook. “Ik zie meteen een topfiguurtje, mooi koppie. Okay, dat zie ik wel zitten”, klinkt het. Een voortvarend begin voor Grace, die onder meer werkt als candy girl.

Kirsten

Kirsten, de dame met de opvallende tattoos – tot in haar nek -, verdient haar centen tegenwoordig puur aan 0nlyFans. Dat ging zó goed dat ze haar ‘normale’ werk heeft opgegeven. Mocht Harrie de ware voor haar blijken, zal zijn naam ook zeker vereeuwigd gaan worden op het inked lichaam van Kirsten. Zelf is ze in ieder geval enthousiast, want ‘Harrie is nóg veel knapper in het echt’, jubelt ze.

Claudia

Toen de 22-jarige Claudia uit Uitgeest (Noord-Holland) de koets uit kwam begon Harrie al snel over ’twee dikke knoppen erop’, maar hij benadrukte daarbij dat ze ‘ook een heel knap koppie heeft’. En daar is niets aan gelogen. Dat is maar goed ook, want ze had geen cadeautje voor hem meegenomen. “Ik moet het maar gewoon met m’n smoeltje doen”, lacht ze.

Rachel

De knappe Rachel gaat normaal nooit daten omdat ze dat ‘supersaai vindt’, maar voor Harrie maakt ze een uitzondering. De nieuwe setting met zoveel concurrerende vrouwen om haar heen vindt Rachel juist wel een mooie uitdaging. In het dagelijkse leven doet Rachel modellenwerk, is ze inzetbaar als oppasster én timmert ze langzaam aan het begin van een carrière als actrice. Dat laatste vindt Harrie maar niets. “Is ze hier dan niet gewoon om fame te scoren?”, vraagt hij zich af.

Cassidy

Cassidy ‘had geen cadeau bij zich, want dat mag hij pas op de huwelijksnacht uitpakken’. Ze valt met de deur in huis, en al snel merkt Harrie op: “Ken ik jou niet ergens van?” Cassidy lacht en knikt: ze hebben ooit afgesproken. Helaas mondde het niet uit in liefde, wie weet komt dat er straks alsnog van. De brunette is vooral benieuwd of Harrie écht serieus is geworden inmiddels. Daar gaan we vast snel achterkomen!

Rilana

Rilana is 27 jaar oud en net als Harrie opgegroeid op het kamp. Dat is alvast een groot pluspunt. Daar komt bij dat ze een hondje heeft die heel erg op die van Harrie en zus Milana lijkt, maar ook nog eens dezelfde naam draagt: Pablo. Meant to be, vindt Rilana dan ook. Hopelijk voor haar gaat dat wederzijds blijken!