Love & Reality
Caroline Lodge Rose's Heart BB Vol Liefde

Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gaan zes bed & breakfast eigenaren op zoek naar de ware liefde. Caroline, Bert, Vincent, Roxanne, Debbie en Jacob zitten verspreid over heel Europa. In dit artikel vind je een overzicht van de bed & breakfasts waar de singles de eigenaar van zijn. Daarnaast linken we je door naar een plek waar je alles over de B&B te weten komt. Overnacht jij binnenkort misschien in één van de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde?

Benieuwd naar de B&B’s uit B&B Vol Liefde seizoen 2? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde

Bert – La Cressonne, Saint-Seine (Frankrijk 🇫🇷)

De eerste bed & breakfast is van Bert Pijpers. Hij vertrok in 2012 naar Frankrijk voor een nieuw avontuur. Uiteindelijk besluit hij een ietwat vervallen boerderij op te knappen tot twee ruimte gîtes en vier sfeervolle chambre d’hôtes. Wie graag een keer in de bed & breakfast van Bert wil overnachten, kan terecht in Chambres d’Hotes La Cressonne, vernoemd naar het riviertje dat op iets meer dan tweehonderd meter vanaf het pand stroomt. Bij deze bed & breakfast uit B&B Vol Liefde is een zwembad en sauna aanwezig. Daarnaast kun je er ook actief bezig met suppen. Een compleet overzicht van de accomodaties en de beschikbaar vind je bij La Cressonne.

Bed & Breakfast Bert La Crassonne B&B Vol Liefde

Caroline – Lodge Rose’s Heart, Bad Kleinkirchheim (Oostenrijk 🇦🇹)

In Oostenrijk gaat Caroline op zoek naar de ware liefde. Zij is de eigenaresse van Lodge Rose’s Heart, waarmee ze luxe vakantie appartementen verhuurt. Caroline biedt een stijlvolle lodge aan op een droomplek. Het is een ideale plek om even lekker tot rust te komen. Bij de lodge worden daarnaast in speciale weken ook verschillende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan Pilates, coaching en reiki retreats. Alle informatie over Lodge Rose’s Heart, inclusief het boeken van de appartementen en lofts, vind je op de officiële website.

Caroline Lodge Rose's Heart BB Vol Liefde

Debbie – Casa Santangelo, Salerno (Italië 🇮🇹)

Casa Santangelo is de langgekoesterde droom van Debbie Breg. Nadat ze vroeger al een aantal jaar in Salerno had gewoond, besloot ze toch terug te keren naar Nederland. Toen ze de kans kreeg om opnieuw naar Salerno te verhuizen, besloot ze te doen wat ze al die tijd al wilde doen: een eigen bed & breakfast starten. En dat is gelukt. Met Casa Santangelo heeft Debbie een unieke kans te pakken. Het huis was voorheen eigendom van de familie Santangelo dat het huis gebruikte als een vakantiehuis om het drukke Napoli te ontsnappen. Nu is het prachtige huis, waarin je de negentiende eeuw nog in terug herkent, beschikbaar om in te overnachten. Boeken doe je via Casa Santangelo.

Debbie Casa Santangelo

Jacob – Casa Do Monte, Albufeira (Portugal 🇵🇹)

Jacob heeft het allemaal goed voor elkaar. De zestigjarige bezit een mega villa in Albufeira mét een grote cactustuin en tennisbaan. Het enige wat hij nog mist, is een leuke dame aan zijn zijde. de potentiële nieuwe liefde van Jacob komt terecht op een prachtige plek aan de kust in de Algarve. Met een grote tennisbaan en zwembad in de achtertuin, is er altijd wel wat te doen bij de villa van Jacob. Helaas zijn er momenteel nog geen foto’s beschikbaar van de villa. Wil je de villa graag boeken? Dat kan nu via de website JacobinPortugal.

Jacob B&B Vol Liefde

Roxanne – Filion’s Place, Roosendaal (Nederland 🇳🇱)

Roxanne koos de monumentale woonboerderij van haar ouders uit voor een bed & breakfast. Het resultaat is Filion’s Place. Filion’s Place is een accommodatie voor overnachtingen, zakelijke gerelateerde bijeenkomsten, lunches en diners. Het is een ideale locatie om even tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse routine. De B&B beschikt over drie kamers met één eigen bedkamer en woonkamer. Wie de B&B van Roxanne wil bezoeken, hoeft niet ver te reizen. Hij is namelijk gewoon gevestigd in Nederland; Roosendaal. Boeken doe je via Filion’s Place.

Filions Place

Vincent – Casa Valduggia, Valduggia (Italië 🇮🇹)

Vincent komt oorspronkelijk uit Groningen, maar heeft met zijn B&B gekozen voor een Italiaans avontuur. Hij besloot samen met een compagnon een groot pand te kopen, maar daar moet nog een hoop aan gebeuren. Vincent hoopt Casa Valduggia snel te kunnen openen voor bezoekers. De authentieke B&B beschikt over comfortabele bedden, sfeervol ingerichte kamers, een bad en douche en een heerlijk ontbijt. De B&B zit gevestigd in een twee eeuwen oude Italiaanse woning met bijzondere tuin. Boeken doe je eenvoudig online via Casa Valduggia.

Casa Valduggia