Love & Reality

Dit zijn de 9 best gelezen artikelen van LoveReality in 2020

Hoewel het jaar 2020 werd geteisterd door het coronavirus, is het toch ook het jaar geweest waarin LoveReality.nl steeds meer fans heeft weten te bereiken. Daar zijn wij natuurlijk enorm dankbaar voor. Maar welke tien artikelen werden nou het meest van allemaal gelezen door jullie? Hieronder een overzicht van de top-9 best gelezen artikelen van 2020.

9. Deze 18 mannen strijden om het hart van Gaby Blaaser in The Bachelorette

Acht maanden geleden werden de tien mannen die mee gingen doen aan The Bachelorette onthuld. Het voorstelrondje van de knappe vrijgezellen ging er bij onze liefhebbers in als zoete koek. Niet geheel onlogisch, want het zijn natuurlijk stuk voor stuk hele fijne verschijningen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

8. Bizarre transformatie Roger na Temptation Island

Verder smulden we ook van ‘Roger 2.0’. De ex-vriend van Laura gooide na Temptation Island het roer om en kwam zo’n 17 kilo (vrijwel louter spiermassa) aan. En dat was te zien ook!

7. Temptation-Channah barst in tranen uit om nieuw huis: “Verschrikkelijk”

Het was echter niet allemaal hosanna dit jaar. Zo kende Channah Koerten, terwijl ze hoogzwanger was, een moeizame verhuizing. Door de coronacrisis had ze haar huis nog niet eens in real life kunnen bekijken, alvorens ze er samen met vriend Quentin introk.

6. Feline en Giuliano uit Love Island uit elkaar

Al binnen een week na de finale was het eerste koppel van Love Island uit elkaar: Feline en Giuliano. Doordat zij het enige stel waren dat niet bij elkaar opdook op Instagram-beelden, en ze ook niet samen live gingen of iets dergelijks, gingen er al geluiden dat de twee elkaar eigenlijk helemaal niet meer wilden. En dat is dus ook gebleken. Later kreeg Feline een relatie met een andere jongen, de geruchten zijn dat ze hem stiekem ook al thuis op de bank had tíjdens Love Island.

5. Boy over waarom hij weg is gestuurd uit The Bachelorette

The Bachelorette was een onverwachts groot succes, en velen leefden dan ook mee met Boy Leonidas toen hij weg werd gestuurd door Gaby Blaaser. Een terugblik van de half-Griekse God op zijn avontuur, onder meer over de reden van zijn wegsturen, werd dan ook volop gelezen door de fans.

4. De transformatie van Temptation-Megan

Uit de top-9 werd verder duidelijk dat onze fans gek zijn op transformaties, want naast Roger haalde ook Megan Desaever op die manier het lijstje. Niet zo heel vreemd, want als er iemand uit de realitywereld veranderd is in het afgelopen jaar, is zij het wel. De tijd dat Megan als een naïef meisje achter haar (inmiddels ex) Kevin aanloopt is allang voorbij. Op Instagram laat de Belgische brunette zien dat ze open is gebloeid als een mooie bloem: niet bang om haar killerbody te tonen.

3. Temptation-Pommeline toont resultaten van plastische ingreep

En wie ook een transformatie onderging, al was het niet geheel natuurlijk, was Pommeline Tillière. De 26-jarige blondine liet het tussenschot in haar neus rechtzetten, in Istanboel. Ook werd haar neus ietwat bijgewerkt naar haar zin.

2. De bizarre casting-eis van Gaby Blaaser in The Bachelorette

De spreekwoordelijke zilveren plak gaat naar het interview met Bachelorette-deelnemer André, waarin hij onthuld dat Gaby Blaaser bij het castingbureau aan zou hebben gegeven dat ze alleen jongere mannen in haar show wil. “Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig diezelfde avond viel ik af.” De gestelde eis was vrij opmerkelijk, want ná de show gaf Gaby juist in meerdere interviews aan dat ze ‘nu alleen nog naar minstens even oude mannen’ wilde gaan kijken. Uiteindelijk won de veel jongere Joey desondanks de show.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

1. Zorgen om de baby van Amber en Arda

En tot slot het allerbest gelezen artikel van 2020: een item waarin zorgen werden geuit over de toen nog ongeboren baby van Amber en diens vriend Arda. Volgers waren toen bang dat de navelpiercing die Amber nog droeg ‘gevaarlijk zou zijn’ voor de kleine. Amber ontkende dat overigens gelijk en bewees begin december haar gelijk, toen baby Amari volledig gezonds en wel op de wereld werd gezet. Happy new year!