Love & Reality
Jill Big Brother

Dit zijn de 3 nieuwe Big Brother bewoners

Na het vertrek van Ziko op donderdagavond uit het Big Brother huis, zijn er al snel nieuwe bewoners he thuis ingekomen. Op vrijdag wandelden liefst drie nieuwe gezichten het huis binnen. Het gaat om Zoey, Jill en René.

Spel

Het ziet ernaar uit dat Thomas, Theo en Daniëlle bij het uitkiezen van de drie nieuwe bewoners betrokken waren. In de gameroom voerden zij een opdracht uit waarbij ze moesten kiezen uit een aantal stroken met namen. Het lijkt dan ook dat er eigenlijk vier personen werden uitgezocht en er slechts drie daarvan in het huis kwamen.

De drie nieuwe bewoners zijn geworden: Jill, Rene en Zoey. Jill is 22 jaar oud en woonachtig in Landsmeer. Ze volgt een studie tot stewardess en was recent te zien in First Dates waar ze op date ging met Samuël. Haar strategie voor Big Brother luidt als volgt: ‘Zorgzaam zijn voor iedereen’. Ook nieuw in het huis is de 29-jarige René uit Hoorn. Hij werkt als consultant en wil in het Big Brother huis ‘niet het achterste van zijn tong laten zien’. Het laatste nieuwe gezicht is dat van de 29-jarige Zoëy Hasselbank. Ze is werkzaam als DJ en afkomstig uit Brussel.

Lees hier alles over Jill

Lees hier alles over Zoey

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!