Love & Reality
Astrid Sander MAFS Married at First Sight

Dit zijn Astrid en Sander uit Married at First Sight

Astrid en Sander zijn het eerste koppel uit Married at First Sight. De twee springen in het diepe en hopen op die manier de match van hun leven te vinden. Beide zijn alweer een tijdje vrijgezel en zelf lukt het ze eigenlijk niet zo goed om een goede match te vinden. Met hun deelname aan Married at First Sight hopen ze nu wel een match te vinden voor de rest van hun leven. Dit zijn Astrid en Sander uit Married at First Sight.

Astrid uit Married at First Sight

Astrid is 57 jaar oud en geboren in Amsterdam. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam-Noord. Astrid valt met haar roodharige krullen meteen op. Ze staat vrolijk in het leven. Ze bevindt zich in een fase in haar leven waarin ze echt toe is om zich te gaan settelen. Astrid heeft een lange relatie achter de rug en heeft aan die relatie twee dochters overgehouden. Ook heeft ze een heerlijke kleinzoon.

Zorgzaam type

In het dagelijks leven is Astrid werkzaam als ziekenverzorger. Daarnaast is ze werkzaam als medische pedicure en komt ze bij mensen thuis. Astrid is dan ook een zorgzaam type. “Ik maak me wel zorgen om mensen. Als ze in m’n hart zitten, zitten ze er ook echt”, aldus Astrid. Met haar deelname aan Married at First Sight hoopt ze de match van haar leven te kunnen vinden. Iemand waar ze gewoon even lekker tegen aan kan leunen en vooral iemand die blijft. In de komende weken moeten we erachter komen of Sander dat is.

Sander uit Married at First Sight

Sander uit Married at First Sight woont niet ver van Astrid vandaan. Sander is 61 jaar oud en woonachtig in Weesp. Hij valt het best te omschrijven als een vrolijke vent die erg zelfstandig is en in het dagelijks leven werkzaam is als kitter. Een beroep waar hij erg trots op is en waar hij zijn passie echt in kwijt kan.

Groot gezin

Sander is opgegroeid in Friesland. Hij werd geboren in Leeuwarden in een gezin met liefst elf kinderen. “Het was altijd gezellig, veel vrolijkheid. Liefde was iets minder, omdat dat natuurlijk verdeeld moest worden over elf kinderen.” In zijn latere leven is Sander vijftien jaar getrouwd geweest en vader geworden van een dochter. Zij heeft hem nu ingeschreven voor Married at First Sight. In het programma hoopt hij iemand te kunnen vinden waarmee hij een lang en gelukkig leven mee op kan bouwen. Misschien vindt hij dat wel in Astrid.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Astrid en Sander uit MAFS nog samen?