Love & Reality

Dit vindt Temptation-Sonny écht van Ricky

Sonny is bij Lotte van Leeuwen langsgegaan voor een uitgebreid interview over zijn deelname aan Temptation Island. De blonde jongeman heeft zich voor het eerst uitgesproken over wat hij eigenlijk vindt van Ricky. Ricky is de vrijgezel die het hart van Jaydi veroverde.

Mening

“Ik kan geen mening over Ricky hebben, net zoals dat Nederland niet echt een mening over mij kan hebben. Hoe kan ik over Ricky een mening hebben over wat ik zie op Temptation. Dat is misschien een halve procent van hoe die jongen is. Dus ik ga niet de fout maken die Nederland bij mij gemaakt heeft, want ze leren me nu pas langzaam kennen door interviews en etc.”, zo gaf Sonny te kennen.

“Het enige wat ik hoop… Ik zie dat wat Daryl bij Karina heeft gedaan is om bekend te worden, om in de picture te komen in Temptation, want die hebben ook geen contact meer. Ik hoop niet dat Ricky hetzelfde flikt bij Jaydi. Ik hop oprecht dat het gemeend is, dat de intenties van beide kanten real zijn.”

Leeftijdsverschil

Uiteindelijk gaf hij toch een mening. “Ik schrik een beetje van het leeftijdsverschil. Ricky is 33 en Jaydi is 21. Dat vind ik wel too much. Want ik zelf heb af en toe al die clinch, ik ben 28 en zij 21. Met die zes, zeven jaar verschil had ik al vaak dat we niet lekker op één lijn lagen. Dus dat botste wel eens. Ik kan me voorstellen dat Ricky, die 33 is, dat hij al wel weet wat hij wil in het leven.”

“Jaydi is nog heel erg aan het ondervinden wat haar gelukkig maakt. Dus ik hoop dat alles goed op zijn pootjes valt. Het zou mij pijn doen als Jaydi in de put valt en het niet gemeend doet. Dat zou me wel raken. Het zou me pijn doen, want ik houd wel van haar”, aldus Sonny.