Love & Reality

Dit succeskoppel uit Boer zoekt Vrouw 2012 heeft een kindje gekregen!

Fantastisch nieuws op de website van Boer zoekt Vrouw vandaag, want het programma maakt melding van de geboorte van het vijfde kindje van Boer Johan en zijn vrouw Lourianne, uit BzV 2012. Het kleine wondertje heet Hailey Laifke.

Hailey Laifke

“Het gaat heel goed met Hailey. Ze groeit goed en slaapt veel. We zijn heel gezegend”, vertelt Johan trots. Al was het uitkiezen van een leuke naam nog een aardig karwei. “Ik wilde liever een echt Groningse naam, maar mijn vrouw komt van Aruba en die wilde graag iets internationaals. We hebben zelfs onze andere dochters erover laten meedenken. Uiteindelijk vonden we dit een hele mooi combinatie. Laifke betekent lief, lieve in het Gronings.”

‘Meidenhuis’

Johan had al twee kinderen uit eerdere relaties (Janneke van 15 en Jolien van 13), daar kwamen nog drie kids met Lourianne bij: Emmalien (4), Loerjen (3) en Hailey. Lourianne had ook al twee kids. “Het is echt ongelooflijk, zo’n meidenhuis. Maar de man bepaalt het geslacht, dus het is mijn eigen schuld”, lacht Johan. De zussen hebben Hailey warm verwelkomd. “De groten zorgen heel goed voor haar. Vooral Janneke is echt heel goed met kinderen. De kleintjes willen haar de hele tijd knuffelen en vasthouden. En ze spelen van alles na met een wiegje en een pop. Heel aandoenlijk. Ook Sean is heel lief met kinderen. Hij is de oudste, heel rustig en een enorme lieverd.”

Happy family

Johan en Lourianne kunnen hun geluk niet op met dit grote samengestelde gezin. “Het gaat zo ongelooflijk goed en gemoedelijk samen. Ze zijn allemaal zo lief voor elkaar, soms gewoon bijna te lief. We zijn hier ontzettend dankbaar voor.” Namens LoveReality van harte gefeliciteerd, Johan en Lourianne!

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Hailey Laifke.

Boer zoekt Vrouw-Johan opnieuw vader geworden | RTL Boulevard

Dochtertje voor spruitjesboer Johan en Lourianne | Boer zoekt Vrouw