Love & Reality

Dit is hoe Temptation-Daisy het hart van Luca Borsato veroverde

Een maand geleden bevestigden Daisy Piras, voormalig single uit Temptation Island, en Luca Borsato (de zoon van Marco) hun relatie. Nadien zijn ze samen op vakantie geweest naar het land waar ze beiden hun wortels hebben liggen (Italië) en het gaat dan ook ontzettend goed met de tortelduifjes.

Daisy zette de eerste stap

“We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, meldt Daisy tijdens een Q&A-sessie op Instagram. Fun fact: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.” Ook verklapt de beauty dat niet Luca, maar zijzelf de eerste stap heeft gezet. “Ik ben in zijn DM’s geslided.” Hoe cool is dat!

Negatieve reacties

Helaas ontving Daisy ook de nodige negatieve berichten. Vermoedelijk vooral van dames die jaloers op haar en de relatie zijn. “Sommige hebben mij oprecht gekwetst”. Op de een of andere manier durven mensen altijd alles te zeggen online, het liefst nog met hun fake account. Ik probeer mezelf voor te houden dat mensen die misgunnende reacties plaatsen niet gelukkig zijn met zichzelf en daarom blijf ik extra aardig. Ik ben inmiddels 22 jaar en er is nog nooit een knappe chick geweest die mij naar beneden heeft gehaald, het zijn altijd van die Bassie de clowns, dus be my guest.”

Een ode van Luca

Ondertussen reageerde ook Luca op enkele vragen. Het leidde tot een ware ode van hem aan zijn vriendinnetje. “Daisy heeft alles wat ik nooit heb durven dromen. Ze is heel verzorgend en heeft d’r hart op de juiste plek. Een mooier en oprechter persoon bestaat niet, ik leer nog iedere dag van haar. De vrouw van mijn dromen is ze zeker, maar ik ben voor eeuwig dankbaar dat ik niet meer over haar hoef te dromen omdat ik nu iedere dag naast haar wakker mag worden.”

Temptation-verleden

Dat Daisy in het verleden te zien was in Temptation Island, deert Luca niet. “Ik ken Dais al van vóór die periode. Ik weet hoe ze is en hoe dit soort programma’s in elkaar steken. Een hele boel (zeg maar bijna alles) is pure framing. Dit meisje is volledig eigenwaarde in de breedste zin van het woord. En ze heeft aan dat avontuur mooie vrienden overgehouden. Mooier kan niet, lijkt mij?” En zo is het maar net, Luca!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)