Love & Reality

Dit is de nieuwe vriend van Temptation-verleidster Djamiah

Onlangs maakte Djamiah Perez Luque al bekend dat ze een nieuwe vriend heeft gescoord. Destijds koos ze er voor om de gelukkige nog anoniem te houden, maar nu is ze toch naar buiten getreden.

Temptation-Djamiah heeft een relatie

De knappe blondine, die tijdens Temptation Island VIPS veel optrok met deelnemer Damian Diepeveen – en zelfs oprechte gevoelens voor hem kreeg – heeft namelijk opnieuw een relatie met een oude bekende: Boyd Vroom.

Boyd is een echte ‘fitnessjunk’ en houdt wel van een feestje/festival. Djamiah schrijft over haar relatie met de 29-jarige Tilburger: “Ik denk dat we het geen van beide nog verwacht hadden dat we opnieuw zo hard voor mekaar zouden vallen!”

“Wat ons had kunnen breken heeft ons sterker gemaakt dan ooit. De laatste maanden ben ik gaan beseffen dat je niet alleen mijn lover bent maar ook mijn beste vriend.”

Collega-verleidster Julia laat in de reacties weten dolblij te zijn voor Djamiah. “Nou dit zijn couple goals. Kunnen mensen nog wat van leren, wens jullie de wereld toe zoveel liefde.” En daar sluiten wij ons volledig bij aan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summerrr! you there yet?? Please come back fast

Een bericht gedeeld door Boyd Vroom (@bodyboyd) op