Love & Reality

Dit Ex on the Beach-koppel schuift bij Bobbi Eden aan in wel héél pikante tv-serie

De nieuwe streamingsdienst Discovery+ herbergt een flink aantal realityseries. Eén van de meest opvallende is er een met Bobbi Eden, een Nederlandse ster uit de wereld der ‘volwassenenfilms’.

S** Tape

Daarin komen bekende (en iets minder bekende) mensen aanschuiven om uitgebreid te babbelen over hun nachtelijke avontuurtjes. In de eerste aflevering zijn dat Michael van der Plas (ex Barbie) en diens huidige vlam Naomi, in episode 2 komen zangeres Nathalie Makoma en haar man Jean-Claude voorbij, en in aflevering 3 zien we plots niemand minder dan Jorden en Beau voorbij komen.

Jorden en Beau kwamen terug bij elkaar in Ex on the Beach, ook al zette eerstgenoemde daar flink de bloemetjes buiten door zo ongeveer iedere avond een andere dame mee te nemen naar zijn kamer. Ze zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar en schromen niet om hun meest vieze geheimpjes met Bobbi te delen. Ook bekijken ze samen met twee andere stellen hun eigen, zelf opgenomen beelden van een nachtelijk avontuurtje. De aflevering met Jorden en Beau verschijnt op 20 februari aanstaande op Discovery+.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jorden Lorenzo (@thekingjorden)