Love & Reality

Dit enorme bedrag verdient Fabiola per maand op 18+ site 0nlyFans

Onlangs meldden we al dat Fabiola Volkers ook op 0nly Fans te bewonderen is. Aldaar kunnen abonnees voor zo’n 20 euro per maand genieten van exclusieve content, dikwijls erg pikant getint.

90.000 euro per maand

Inmiddels heeft Fabiola al ruim 4500 abonnees, wat neerkomt op 90.000 euro (!) per maand. Ondertussen wordt er bijvoorbeeld op het forum Reddit wel al massaal geklaagd over het feit dat ze op 0nlyFans nauwelijks ‘verder gaat’ dan op haar normale Instagram-account, dus het zou goed kunnen dat een flink deel van de abonnees na deze maand gelijk weer afhaakt. Maar hoe dan ook heeft Fabiola héél behoorlijk geboerd aan het medium.

En daar is ze natuurlijk erg trots op. Zo ‘rapte’ ze deze week nog op haar sociale media-kanalen: “FREE SQU*RT WASH, Hoe meer haters, hoe meer money, hoe meer fame. Volgende week koop ik mijn BMW. Zomer is voorbij, je bent nog steeds op niks. Bad bitch Fabiola, ik kom steeds met hits. De reet is fit, jullie weten dit. Doe maar haten in de comments, met je babyp*k.” Dat dus.

Goed voorbeeld doet volgen

En dat klinkt bij Rosanna Voorwald als muziek in de oren. Zij kondigt daarom aan dat ze spoedig ook op 0nlyFans te vinden zal zijn. Dat Rosanna allang een vriend heeft, Niels van der Zanden, lijkt haar weinig te deren. Op Instagram strooit ze immers ook al met schaars geklede foto’s. Zodra ze haar volgende operatie in Marbella aan haar billen achter de rug heeft gaat Rosanna’s account op 0nlyFans online.