Love & Reality

Diana Matéi verleidster in Temptation Island VIPS

Diana Matéi maakt in Temptation Island VIPS deel uit van de groep bloedmooie verleidsters. Ze gaat er in Thailand alles voor doen om Thomas, Fabrizio, Quentin of Damian het hoofd gek te maken.

Diana Matéi verleidster Temptation Island VIPS

Diana Matéi is 21 lentes jong. Haar grootste kwaliteiten zijn haar mooie ogen, afgetrainde, slanke lichaam en pretty face. Daarmee hoopt ze minstens één van de vier mannelijke deelnemers aan Temptation Island VIPS de fout in te laten gaan in de villa.

Temptation Island VIPS-verleidster Diana wordt graag in de watten gelegd

Ze is dan ook erg veel bezig met haar uiterlijk, en klust bij als model. Verder houdt Diana van lekker eten, zonnen en feesten met haar vriendinnen. Ook reizen naar warme landen als Marokko, Portugal en Spanje kan ze al afstrepen. Daar laat ze schoonheid zich maar wat graag compleet in de watten leggen, in bijvoorbeeld een luxueuze spa.

Diana opent de jacht op Thomas, Fabrizio, Quentin en Damian

Ook in Thailand tijdens Temptation Island VIPS zal Diana genoeg kunnen relaxen, en van de zon kunnen genieten, maar er is natuurlijk werk aan de winkel. Haar doel is Thomas, Fabrizio, Quentin of Damian te verleiden, en daarmee dus hun vriendinnen Yasmin, Pommeline, Channah en Shirley pijn te doen.

De serie is op Videoland te bekijken: de tijd zal uitwijzen of Diana Matéi haar slag heeft geslagen!