Love & Reality

Deze twee vrijgezellen zijn samen na Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwste seizoen van Temptation Island heeft absoluut niet alleen gebroken harten opgeleverd. Sorelis en Gulcin zijn inmiddels uiterst gelukkig samen en ook Denise en Marco en Kevin en Eva wagen nog een poging. Bij de vrijgezellen van Temptation Island: Love or Leave is er echter ook liefde opgebloeid. Dat heeft kleine Mike laten weten via Instagram.

Samen met Evie

Kleine Mike wist tijdens zijn Temptation Island-avontuur dan niet de liefde tegen te komen, dat gebeurde even later wel. “Waar het ene avontuur eindigt, start het nieuwe. Temptation Island kreeg voor mij een onverwachtse wending”, gaf een uiterst trotse Mike aan bij een post. “Bij thuiskomst zochten we de single dames uit de andere villa op. Vriendschappen werden gesloten en onderling werd er wat geflirt.”

“Op de laatste dag van 2020 vertrokken we met een klein “Temptation” groepje naar Ibiza en daar bleek de vonk tussen Evie en mij tóch meer te zijn dan een simpele flirt”, ging Mike verder.

Relatie

De twee tortelduifjes zijn sinds 3 januari 2021 dan ook officieel een setje. “Zo’n korte tijd, maar al zoveel mooie momenten kunnen delen samen. Evie, kleine prinses van me, ben gek op jou.” Evie reageerde op de post met de woorden: “Ik hou van jou, mijn lievelingsman.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)