Love & Reality

Deze Temptation-single duikt vanavond op in Lang Leve de Liefde

Vanavond is het tijd voor een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. En daarin gaan we (opnieuw) kennismaken met een bekend gezicht: Liyah Park, die eerder al te zien was in Temptation Island, gaat namelijk op date.

Liyah

Liyah sloeg als single op Temptation Island vooral haar slag bij Greg Deira, die meedeed samen met toenmalig vriendin Karina. De meeste headlines vulde ze echter met keiharde ruzies met medesingles, na afloop van de opnames. Zo dreigde een andere single, een concurrente dus, op de sociale media destijds om haar echte naam te onthullen. Ze gebruikte koosnaam Liyah omdat ze ‘altijd gepest werd met haar naam’. Verder kwam Liyah nog in het nieuws omdat ze ná Temptation nog het bed had gedeeld met Greg. Tegenwoordig is ze vooral druk met een soort seksuele voorlichting, en het bevechten van vrouwenhaat, op de sociale media.

Liyah op schoot bij Greg in Temptation Island.

LLDL-Date

Maar voor liefde in haar leven was nog géén ruimte. Wie weet zien we dat vanavond in Lang Leve de Liefde wel veranderen. Bekijk hieronder alvast een teaser uit de date van Liyah, die meteen te horen krijgt dat “DJ’en nog geen red flag is, maar wel een peachy flag…” Lekker begin, wel!

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!