Love & Reality
Temptation Island Love of Leave groepsfoto

‘Deze Temptation-deelnemer gaat in aflevering 3 al gruwelijk in de fout’

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave staat inmiddels online, en we kunnen wel stellen dat het een veelbelovende opening was. Dat vond ook voormalig verleider Danicio Codfried.

‘Greg gaat zwichten voor Italiaanse avances’

“Deze verleidster was nog in de opzet van de vorige seizoenen blijven hangen”, klinkt het in de studio bij Telegraaf TV. Danicio vond de aanpak van Daisy niet gelijk verstandig. “Het was ook een beetje arrogant. Ze praatte gelijk met haar lichaam. Ik weet niet of dat gaat werken, nee. Misschien wel bij Gregory.

Want in aflevering 2 heeft Greg het gelijk al héél erg gezellig met Daisy, ziet ook Danicio. “Je ziet gewoon al dat hij de mist in zal gaan. Hij was al wel een beetje tipsy, als je ziet hoe hij uit zijn ogen kijkt.. Ik geef Karina groot gelijk dat ze erg twijfelt aan hem. Ze zijn beiden al een keer vreemdgegaan, ik denk dat het niet lang meer duurt tot hij het voor de tweede keer doet.”

De aangeschoven Telegraaf-redactrice en Temptation-liefhebster Eva voorspelt dat Greg ‘in aflevering 3 al vreemd zal gaan’. Dat belooft dus gelijk al veel drama!