Love & Reality

Deze Love Island-deelneemster stond op de cover van de Nederlandse Playboy

Gisteren werden de elf singles die op 31 augustus beginnen aan Love Island seizoen 2 onthuld. Het zijn natuurlijk weer stuk voor stuk echte beauty’s, waarvan er één zelfs op de cover van de Playboy heeft gestaan.

Kom op, konijntje

Het gaat om de 25-jarige Lisa Moerman. Nog niet zo lang geleden schitterde zij op de voorkant van de Nederlandse editie van het mannenblad. In het dagelijkse leven is Lisa zorgkundige is in een woonzorgcentrum, maar in mei 2020 werd ze gekozen tot Playmate van de maand.

“Een doel dat ik van mijn lijstje kan afvinken. Zeker als je weet dat ik vroeger gepest werd en door fotoshoots weer mijn zelfvertrouwen heb teruggewonnen”, vertelde de blondine er destijds over. De mannen van Love Island zullen dat ongetwijfeld wel leuk gaan vinden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐰🐰🐰 Hiermee kan ik een doel afvinken vanop mijn lijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik Playmate + cover gehaald heb van playboy. Ik heb wel even moeten nadenken over deze beslissing. Maar wie kan zeggen dat ze die kans gekregen heeft. We leven ook in een tijd waar dit geen taboe meer is. Zonder @filipmoermanphotography zou dit nooit gelukt zijn! Hij heeft niet alleen ervoor gezorgd dat we prachtige plaatjes hebben gemaakt. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat playboy mij ontdekt heeft. . Ik heb een lange weg begaan met 0,0% zelfvertrouwen. En dit door altijd maar gepest te worden. Ik durf dit open en eerlijk zeggen. Mijn rugzak zit behoorlijk vol. En ik voelde me altijd een buitenbeentje. Daardoor ben ik op deze speciale manier begonnen aan zelfvertrouwen kweken. Mijn passie voor modeling is met de jaren gegroeid. En zo ook mijn zelfbeeld. Ik heb mijn gedrag nooit voor iemand anders aangepast. En dat zal ik ook nooit doen. Maar de manier van denken is 180graden gedraaid. —————————————— #playboy #playboynl #playmates #playmate #bunny #cover #modeling #jungle #jane #tarzan #bluelagoon #nature #plants #eva #pose

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐰🐰🐰 Hiermee kan ik een doel afvinken vanop mijn lijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik Playmate + cover gehaald heb van playboy. Ik heb wel even moeten nadenken over deze beslissing. Maar wie kan zeggen dat ze die kans gekregen heeft. We leven ook in een tijd waar dit geen taboe meer is. Zonder @filipmoermanphotography zou dit nooit gelukt zijn! Hij heeft niet alleen ervoor gezorgd dat we prachtige plaatjes hebben gemaakt. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat playboy mij ontdekt heeft. . Ik heb een lange weg begaan met 0,0% zelfvertrouwen. En dit door altijd maar gepest te worden. Ik durf dit open en eerlijk zeggen. Mijn rugzak zit behoorlijk vol. En ik voelde me altijd een buitenbeentje. Daardoor ben ik op deze speciale manier begonnen aan zelfvertrouwen kweken. Mijn passie voor modeling is met de jaren gegroeid. En zo ook mijn zelfbeeld. Ik heb mijn gedrag nooit voor iemand anders aangepast. En dat zal ik ook nooit doen. Maar de manier van denken is 180graden gedraaid. —————————————— #playboy #playboynl #playmates #playmate #bunny #cover #modeling #jungle #jane #tarzan #bluelagoon #nature #plants #eva #pose

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PLAYBOY MAY 2020 🐰🐰🐰 @filipmoermanphotography @playboy @playboy_nl #playboy #playmates #playmate

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op