Love & Reality

Deze koppels zouden wij graag zien in Temptation Island VIPS

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog in volle gang, maar volgens de laatste geruchten wordt er al voorzichtig aan een aanstaand VIPS-seizoen gewerkt. De grote vraag is dan natuurlijk welke koppels hun relatie in die editie durven te gaan testen. Wij hebben wel alvast wat suggesties!

Kevin & Eva

Het eerste setje is Kevin & Eva. Waarom? Omdat zij net weer terug bij elkaar zijn, maar met name Kevin zou wel wat bevestiging en zekerheid kunnen gebruiken. De relatie liep halverwege dit kalenderjaar namelijk nog spaak omdat Eva ‘drie fouten had gemaakt’. Kan de blondine zich nu wél gedragen? Kevin is ongetwijfeld razend benieuwd. Hun vorige Temptation-deelname verliep redelijk vlekkeloos. Lukt hen dat ook in de VIPS-variant?

Shani & Davey

Nog een relatie die wel wat zekerheid en bevestiging zou kunnen gebruiken, is die van Shani van Hoey en Davey Schniermanni uit Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel liefde in EOTB net zo zeldzaam is als water in een woestijn, flikten zij het toch. Maar sinds hun terugkeer in Nederland/België ontpopte de relatie zich tot een soort knipperlicht bij een druk kruispunt. Is het nou wel ware liefde? Of moeten de twee hun plannen voor samenwonen maar in de ijskast opbergen, en hun eigen weg gaan? Meedoen aan Temptation Island VIPS zou veel duidelijkheid kunnen verschaffen.

Daisy & Luca

Daisy Piras kennen we nog als single uit het voorlaatste seizoen van Temptation Island. Inmiddels is ze happy together samen met de eveneens half-Italiaanse Luca Borsato, de zoon van zanger Marco. Zou het niet leuk zijn om deze twee tortelduifjes in het spel der ultieme verleiding terug te zien?

Kalvijn & Nina

Youtuber Kalvijn (Kelvin Boerma) en zijn knappe vriendin Nina Warink zijn al meer dan tien jaar samen. Toen Kalvijn 15 jaar jong was vroeg hij zijn blonde crush al verkering. Het lijkt dus wel helemaal snor te zitten tussen deze twee tortelduifjes. Maar hoe zou Kalvijn reageren als er plots een hok vol mooie vrouwen op hem losgelaten wordt? Of is het juist Nina die zich niet langer kan bedwingen als een leger aan spierbundels zich om haar heen verzameld? Het zal op zijn minst bijzonder interessante tv opleveren!

Mattheüs en Deborah

Ze hebben beiden al de nodige ervaring met realitytelevisie: Mattheüs was smaakmaker in Love Island (Waarin hij aanpapte met achtereenvolgend Raphaëlla, Fabiënne en Jaimy), Deborah deed ooit mee aan Ex on the Beach (als ex van Roy van den Branden). Op de sociale media tonen Matthy en Deb regelmatig dat ze werkelijk helemaal gek van elkaar zijn. Maar zo op het eerste oog zouden ze beiden ook wel het type kunnen zijn dat zwicht voor ultieme verleiding in Temptation Island VIPS..

Matthy en Tess

En tot slot Matthy van Empel (Love Island-hunk) samen met zijn Tess. Tess is zijn huidige vlam, maar is het ook zijn eeuwige? In Love Island zagen we dat Matthy het stiekem wel leuk vond om aandacht van vrouwen te krijgen. En dat is ook niet zo gek. Maar kan hij stand houden als het vrouwelijk schoon zich straks op Temptation Island VIPS aan hem opdringt? Wij zouden het in ieder geval maar wat graag wel eens willen zien!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!