Love & Reality
Caroline Astrid Antoine MAFS

Deze kandidaten gunnen wij een nieuwe kans in Married at First Sight

Het Married at First Sight seizoen zit er weer op. De afgelopen weken hebben we kunnen volgen hoe zeven koppels er alles aan gedaan hebben om hun huwelijk in stand te houden. Bij twee van de koppels bleek dat een succes. Astleigh en Rowan en Sonny en Dylan zijn ook een half jaar na de opnames nog gelukkig. Een aantal kandidaten uit het afgelopen seizoen zouden we graag nog eens terug willen zien.

Second Chance

Het zou niet de eerste keer zijn dat kandidaten een nieuwe kans krijgen. In het verleden verscheen Married at First Sight – Second Chance. Daarin kregen oud-kandidaten Milly, Marcel en Maxime de kans om opnieuw te gaan voor een geschikte match. Daarin werden er geen ringen uitgewisseld en kregen ze zelfs de kans om met de kandidaten te daten. Hoe leuk zou het zijn als die concept nieuw leven wordt ingeblazen? Wij weten in ieder geval al welke kandidaten we graag terug zouden willen zien voor een tweede kans.

Astrid

In het meest recente seizoen van Married at First Sight leerden we Astrid kennen. De goedlachse dame veroverde binnen no time de harten van heel wat kijkers. Alleen het hart van haar partner Sander wist ze niet te veroveren. De twee konden prima uit de voeten als vrienden, maar de vlinders bleven uit. Astrid hoorde via een telefoongesprek dat Sander bij het keuzemoment wilde scheiden. Een zware teleurstelling voor Astrid die het nog wel had willen proberen. Wat ons betreft krijgt Astrid binnenkort gewoon een nieuwe kans! Zelf gaf ze tenslotte al aan open te staan voor nieuwe deelname.

Astrid Married at First Sight

Caroline

Voor Caroline is haar Married at First Sight-avontuur geëindigd in een zware domper. Ze begon vol vertrouwen aan haar avontuur en leek met Joep ook echt een goede match gevonden te hebben. De bruiloft verliep vlekkeloos en ook tijdens de huwelijksnacht leek er niets aan de hand. Eenmaal op huwelijksreis viel op dat Joep niet van Caroline af kon blijven. Terug in Nederland was de vlam echter snel gedoofd en liet Joep weten dat hij te veel verschilt met Caroline en geen aantrekkingskracht voelt voor haar. Het sprookje sprong in één klap uit elkaar. Als het aan ons ligt, dan krijgt Caroline gewoon een nieuwe kans om haar prins op het witte paard te vinden.

Antoine

Antoine trouwde in Married at First Sight seizoen 7 blind met Kim. De twee leken in eerste instantie een aardige match te zijn. Tijdens de bruiloft wees niets erop dat het huwelijk kapot zou gaan en ook tijdens de huwelijksreis leek er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. Al viel het wel op dat Kim de humor van Antoine niet altijd kon waarderen. Daarnaast had ze nog veel last van het overlijden van haar ex-partner op Tenerife. Eenmaal terug in Nederland ging het huwelijk dan ook snel bergafwaarts. Wij zouden Antoine graag terugzien voor een nieuwe kans op ware liefde.

Antoine MAFS

Birgitte

Kijkers van Married at First Sight vielen het bij de eerste ontmoeting van Birgitte met Jan al op dat het een complete mismatch zou worden. Alhoewel Birgitte er wel alles aan deed om Jan een eerlijke kans te geven, bleek al snel dat ze toch te veel van elkaar verschilden. Birgitte gaf na de huwelijksreis dan ook aan dat ze nog niets voelde voor Jan. Dat was het moment dat hij volledig dichtsloeg en besloot het er maar bij te laten. Wij zouden graag zien dat Birgitte een nieuwe kans krijgt met een man die wel bij haar past en zo nu en dan ook wat tegengas kan geven.

Birgitte MAFS

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!