Love & Reality

Deze B&B Vol Liefde-ster gaat meedoen aan RTL-spelshow De Verraders

Dit kalenderjaar debuteerde niet alleen B&B Vol Liefde op de buis bij RTL, maar ook de spelshow De Verraders. Beide series werden een succes, en nu gaat een deelnemer van de ene, meedoen aan de andere: Romana van Baaijen behoort namelijk tot de deelnemerslijst van de Videoland-editie van De Verraders.

Op bezoek bij Bert

In B&B Vol Liefde ging Romana op bezoek bij Bert. Hoewel ze beiden soms ietwat koud en kil overkwamen, zagen veel kijkers toch een bijzondere klik tussen de twee ontstaan. Maar het resulteerde helaas in niets, en Romana ging als single terug naar huis.

De Verraders

De liefde zal ze er vast niet gaan vinden, maar meedoen aan De Verraders is natuurlijk wel een schitterende nieuwe tv-stap voor Romana. In de serie, gepresenteerd door Art Rooijakkers, doen drie verraders er alles aan om de rest van de groep te saboteren bij spellen waarbij ze goudstaven proberen te verdienen. Het is aan de getrouwen om te achterhalen wie de ‘mollen’ in de groep zijn. Wie weet wordt Romana wel één van hen?

Videoland only-editie

De andere kandidaten zijn actrice Britt Scholte, weervrouw Amara Onwuka, presentatoren Shelly Sterk en Thijs Zeeman, Envy Peru (Drag Queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia) en Tim Senders (presentator). De openingsaflevering van het seizoen is niet alleen op Videoland te zien, maar ook nog bij RTL4. Dat is op zondagavond 5 december. De tweede aflevering verschijnt die avond ook al gelijk op Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)