Love & Reality

‘Deze 3 deelnemers gaan ver komen in Prince Charming’

Prince Charming ging afgelopen week gelijk knallend van start met twee afleveringen op Videoland. Hoofdrolspeler Chris Berendse zoekt naar de liefde en stuurde gelijk vier heren naar huis in de eerste stropdassenceremonie, maar in de teaser van aflevering 3 zagen we ook al dat hij er net zo hard vier heren voor terug gaat krijgen in de villa. Welke drie deelnemers zien wij het verst komen? Oftewel: welke heren zien wij het meest als match voor Chris? Daarover doen we een prognose in de rubriek Nattevingerwerk.

3. Jakop

Om te kunnen achterhalen we er veel kans maken op het hart van Chris, moeten we natuurlijk wel weten wat zijn type is. Daarover zei de Prince Charming al eens in het dagblad Metro: “Ik merk vaak dat de energie die iemand uitstraalt en hoe hij daadwerkelijk is, vele malen belangrijker zijn dan de eerste indruk. Bij de eerste indruk kan ik iemand heel erg aantrekkelijk vinden, maar heb ik me er na één kort gesprekje volledig op verkeken.” In principe heeft Chris een zwak voor ‘stoere mannen met een zacht randje’, of vice versa. En in dat kader past deelnemer Jakop helemaal. Hij is stoer – niet voor niets is motorrijden zijn grote passie – maar heeft tegelijkertijd een hart van goud. Wat ons betreft dan ook een serieuze kanshebber.

2. Jimmy

En hoewel Chris heeft aangegeven uiterlijk niet doorslaggevend te vinden, helpt een knap koppie natuurlijk wel mee. Daarom is Jimmy onze #2 op deze lijst. Tijdens de eerste twee afleveringen konden we al zien dat er de nodige spanning tussen hem en Chris hing. Dat gaf Jimmy zelf ook al uitgebreid aan; hij ziet de Prince he-le-maal zitten. En onze prognose is dat dat wel wederzijds zal gaan worden. Wij zetten zeker ook een deel van onze stuivers op het 33-jarige model uit Haren in.

Scott Prince Charming Videoland

1. Scott

Maar als we ons geld op één iemand zouden moeten zetten, zou dat – voor nu, al is niets veranderlijker dan de liefde in een realityserie – op Scott zijn. Scott is volgens ons dé blikvanger van de openingsepisodes geweest. Chris heeft hem absoluut in het vizier gekregen, mede dankzij het aanstekelijke enthousiasme van Scott. Niet voor niets loofde de prins hem al meerdere keren tijdens een één-op-één-interview met de camera. Maar wie het ook wordt; het is Chris – net als alle heren in Il Palazzo – enorm gegund om de liefde te vinden in Prince Charming!

Alle kandidaten Prince Charming ná aflevering 2: Casper, Donnavon, Jakop, Jimmy, Lesley, Marcel,  Rick, Scott, Michael, Lars, Bobby en Roy.

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)