Love & Reality

Denzel Hajema in Are You The One? verrassende nieuwe deelnemer

Denzel Hajema maakte in Are You The One? NL aflevering 4 zijn verrassende opwachting, als vervanger van Nuri. Laatstgenoemde moest de show verlaten vanwege privéomstandigheden, Denzel kwam hem dus aflossen. Gaat het lukken om zijn perfect match te vinden in de villa?

Denzel Hajema in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Denzel vervangt Nuri in AYTO

De 22-jarige Denzel Hajema lijkt op het eerste oog een macho, maar in feite heeft deze spontane jongen juist ook een heel erg gevoelige kant. Qua karakter is hij in ieder geval allesbehalve saai, want de knappe Brabander is verslaafd aan nieuwe avonturen en de bijbehorende adrenaline. ‘Hoe gekker, hoe beter’. Meedoen aan Are You The One? past dan ook zeer zeker in dat plaatje.

Denzel is verder een echte allemansvriend die graag met iedereen een praatje maakt. Dat is in Are You The One? ook wel zo handig, want alleen op die manier kan je er achter komen wie je perfect match is. Zodra Denzel die heeft gevonden, en hij ook echt verliefd wordt, ontpopt hij zich tot een zorgzaam type en houdt hij ervan om zijn meisje flink in de watten te leggen. Wie wil dat nou niet? In zijn vrije tijd doet de AYTO-versterking veel aan sporten, voetballen en modellenwerk.

Valt op vrouwen met zelfvertrouwen, maar waakt voor diva’s

Zijn type droomvrouw is op papier een dame die sterk in haar schoenen staat en niet over zich geen laat lopen, maar anderzijds is arrogantie en diva-gedrag juist een grote afknapper voor Denzel. Het zelfvertrouwen moet dus niet doorslaan. Gaat Denzel, de vervanger van Nuri, er in slagen om zijn perfect match te achterhalen in Are You The One?

Deelnemers Are You The One? Boudewijn – Damiët – Delano – Dividivi – Faby – Floor – Irene – Ivo – Jaap – Jamal – JB – Joey – Maartje – Maxim – Michèle – Rabia – Shanice – Tycho – Yasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

Denzel Are You The One?