Love & Reality

Dennis Bakker in Love Island NL één van de Casa Amor-heren

Dennis Bakker schittert in Love Island NL, waarin hij tijdens de beruchte Casa Amor-week zijn intrede maakte. Dennis werkt in een restaurant en voetbalt bij FC Rijnvogels, maar hij heeft nog genoeg tijd om een vrouw naast zich te kunnen liefhebben.

Dennis Bakker in Love Island NL

Dennis Bakker is 26 lentes jong en komt uit Amstelveen. Hij werkt in een prachtig restaurant in Amsterdam. “Op een schaal van 1 tot 10 geef ik mezelf een 9,5 qua ijdelheid.” Zijn pijlen zijn in eerste instantie met name gericht op Rowenna en Esmee. “Ik zie hun alleen maar lachen, en daar hou ik gewoon van.”

Dennis Bakker in Casa Amor

“Ik ga dan ook zeker proberen om mijn slag te slaan bij hun. Ik ben hier uiteindelijk toch echt voor mezelf, dus als ik iemand leuk vind, moet ik daar gewoon voor gaan”, stelt Dennis vastberaden.

Op zijn borst prijkt een opvallende tattoo: een weegschaal, met daaronder XXX. Die staan niet voor de kruizen van Amsterdam, maar voor de datum 20-10 (in het Romeins). Dit is de geboortedatum van zijn vader, die heeft hij ongeveer twee jaar geleden laten zetten.

Love Island-Dennis is voetballer

In zijn vrije tijd staat Dennis Bakker vaak op het voetbalveld of in de sportschool; het moge dus duidelijk zijn dat hij een erg sportief ingestelde jongen is. Hij speelt voor FC Rijnvogels, een club uit Katwijk aan Zee.

Ondertussen staat de blonde god steeds vaker als model voor de camera. Niet heel vreemd, gezien zijn looks. Wij zijn alvast razend benieuwd of hij met die looks ook Esmee of Rowenna weg kan kapen bij Job of Donny!