Love & Reality

Delano van Dalen in Are You The One? het internationale topmodel

Delano van Dalen is te zien in Are You The One? NL. Als model reisde hij al de hele wereld over en kreeg hij bijzonder veel aandacht van vrouwen, maar toch is hij nog altijd single. In ‘AYTO’ hoopt de Brabander daar verandering in te gaan brengen.

Delano van Dalen in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Delano is topmodel

Delano van Dalen is 23 jaar jong en is geboren en getogen in het immer gezellige Brabant. Hij duikt in de boeken voor de opleiding International Business, maar zijn hart ligt absoluut in de modellenwereld. Delano scoort steeds grotere klussen, voor steeds grotere merken, waarvoor hij regelmatig het vliegtuig pakt naar verre oorden, namens het Elite Model Management uit Amsterdam. Het gaat van Valencia tot zelfs Maleisië. In zijn vrije tijd gaat de hunk graag de golfbaan op, waar hij meer dan eens een hole-in-one wist te slaan. De vraag is nu of hij dat ook gaat doen in Are You The One?

Op zoek naar een halfbloedje

Delano hoopt natuurlijk zijn perfecte match te vinden. En hij schat zijn kansen hoog in, want hoewel hij nog vrij jong is, weet hij al precies wat hij zoekt in een vrouw: bij voorkeur een ‘halfbloedje’, of dat nou half-Spaans, half-Indonesisch of half-Latina is. Al geeft Delano ook toe dat hij ‘het afgelopen jaar wel een sukkel in de liefde was, doordat hij zich maar moeilijk open kon stellen richting vrouwen’. “Maar ik denk dat ik wat dat betreft nu verder ben, en dat dit avontuur daar perfect bij zal helpen.”

Groot liefhebber van ‘de daad’

Tot slot benadrukt Delano van Dalen dat hij seks heel belangrijk vindt. “Want ik heb het daar ook vaak over. Ik vind het leuk om heel gedetailleerd er over te vertellen”, lacht hij. “Ik kan helemaal wild worden van vrouwen die goed kunnen dansen, ook al kan ik het zelf niet heel goed. Ik heb wel genoeg ritme om méé te kunnen dansen.” We gaan het allemaal zien, in Are You The One?, Delano!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door boys (@itsbeautifulboys)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLANK (@blank_berlin)