Love Island deelnemers koppels

Deelnemers en koppels Love Island

Het eerste seizoen van Love Island is van start gegaan en dagelijks te bekijken bij RTL en VIER. Iedere werkdag om 20.30 uur wordt een nieuwe aflevering uitgezonden van de Nederlands-Vlaamse variant van het Britse datingprogramma. Op deze pagina vind kom je alles te weten over de deelnemers van het eerste seizoen en vind je een compleet overzicht van wie met wie gekoppeld is.

Deelnemers Love Island

Voor Love Island hebben de makers gekozen voor kandidaten vanuit Nederland en België. In de eerste aflevering wordt gestart met vijf vrijgezelle dames en vijf vrijgezelle heren die koppels moeten vormen. Later in de eerste aflevering maken de stellen al kennis met een extra kandidate. Gedurende het seizoen zullen steeds meer nieuwe mannen en vrouwen meedoen aan het programma. De minst favoriete deelnemers worden ondertussen naar huis gestemd.

Deelnemers Sinds
Aleksandra Dag 1
Chey Dag 1
Jarne Dag 1
Kaat Dag 1
Lotte Dag 1
Martin Dag 1
Matthy Dag 1
Melany Dag 1
Noah Dag 1
Sebastiana Dag 1
Stenn Dag 1
Denzel Dag 3
Vinnie Dag 3
Rowéna Dag 7
Miles Dag 14

Koppels Love Island

In Love Island is het van groot belang dat de dames en heren een koppel vormen. Het koppel dat uiteindelijk gekozen wordt als meest favoriete koppel gaat er met de hoofdprijs van 25.000 euro vandoor. Hieronder vind je een overzicht van welke dames en heren aan elkaar gekoppeld zijn en vanaf welke dag dat het geval is.

Deelnemers Dag 1 Dag 8
Aleksandra Matthy Denzel
Chey Stenn Stenn
Denzel Aleksandra
Jarne Kaat Lotte
Kaat Jarne Noah
Lotte Noah Jarne
Martin Sebastiana Sebastiana
Matthy Aleksandra Rowéna
Melany Jarne Vinnie
Noah Lotte Kaat
Rowéna Matthy
Sebastiana Martin Martin
Stenn Chey Chey
Vinnie Melany