Love & Reality

Davin in Prince Charming ‘de man met twee kanten’

Davin maakte in Prince Charming aflevering 2 zijn opwachting voor Diego González-Clark. De hunk is single en vastberaden om zijn kans te grijpen op het Griekse Kreta, al is de concurrentie natuurlijk moordend. Diego noemde Davin bij de eerste stropdassenceremonie ‘de man met twee kanten’.

Davin in Prince Charming

Een jaar of 35 geleden werd Davin op de wereld gezet. Inmiddels heeft hij in Amsterdam zijn eerste huisje op de kop getikt, als beloning voor hard werken. Zijn ambitie is om ooit financieel vrij te zijn en daarvoor zit hij in de finance en is hij equity trader; hij handelt in aandelen. Dat boert goed, zullen we maar zeggen. Verder is Davin ook nog eens meertalig: een extra bewijs dat het met de brains wel goed zit. Desondanks wil het in de liefde nog niet echt lukken.

Hardwerkende avonturier

Als Davin eventjes niet aan het werk hoeft, pakt hij graag zijn koffers voor een vakantie in het buitenland. Hij heeft al een flink aantal landen versleten, maar Japan heeft een speciaal plekje in zijn hart. Wie weet zit Diego in de toekomst wel naast hem in het vliegtuig richting Tokyo, Osaka of Kyoto? In zijn vrije tijd duikt Davin ook regelmatig de sportschool in en pakt hij een festivalletje mee. Work hard, play hard.

Davin ‘verdwaalt in de ogen van Prince Diego’

Voor Davin is het in een relatie een must dat er open gecommuniceerd wordt. Zonder goede, eerlijke en diepe gesprekken kan een relatie nooit slagen, vindt hij. Tijdens een potje Mikado met de prins grijpt Davin gelijk zijn kans en gaat hij recht naast hem zitten. Maar als de vraag op zijn stokje ‘hoe belangrijk is ‘de daad’ voor jou in een relatie?’ luidt, verstopt hij zich al snel. “Heb ik dit weer!” Davin legt uit dat intimiteit in zijn ogen zeker belangrijk is. “Een behoefte, een levensmiddel.” Als Davin terugblikt op zijn eerste indruk van Diego, gaat het al snel over de sprekende ogen van de Prince, waarin hij gelijk bijna verdronk.

‘De man met twee kanten’

Bij de eerste stropdassenceremonie omschrijft Diego Davin als ‘de man met twee kanten’. “De flirterige kant, en de bescheiden, meer teruggetrokken man. Wie ben je? Ik wil meer van jou zien”, en dus mocht Davin probleemloos mee naar de volgende aflevering. Succes verder, Davin!

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!