Love & Reality

Daryl Yngard in Temptation Island: Love or Leave een verleider

Daryl Yngard is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Daryl Yngard in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Daryl is voetballer en fitnesser

De 24-jarige Daryl Yngard uit Almere is, als hij niet druk in de boeken zit voor zijn studie rechten, vaak in de sportschool. Daar is hij bijna dagelijks te vinden om zijn indrukwekkende lichaam in shape te houden. Hij staat als atleet onder contract bij My Protein NL.

Verder voetbalde Daryl jarenlang op respectabel niveau, bij eersteklasser HSV Zuidzogels uit Huisen. In 2019 haalde hij nog om een opmerkelijke reden het nieuws: het kostte Zuidvogels namelijk bijna drie punten in mindering omdat de rechtsback werd opgesteld terwijl hij eigenlijk geschorst was.

De Gooi- en Eemlander schreef destijds: ‘Yngard kreeg een wedstrijd eerder, op bezoek bij Zwaluwen ’30, twee keer geel en dus rood. De scheidsrechter registreerde er daarvan echter maar een en dus ontving de verdediger ook geen schorsing. Nadat Roda ’46 zijn meespelen aankaartte bij de KNVB, greep de bond alsnog in en legde Zuidvogels een forse straf op. De club moest de drie punten van de 0-1 zege op de Leusdenaren inleveren, kreeg een boete van driehonderd euro, het duel diende overgespeeld te worden en bovendien werd Yngard voor zes duels geschorst.’

Van de aardbodem verdwenen

Uiteindelijk draaide de KNVB, nadat de Zuidvogels in beroep gingen en zelfs een advocaat inschakelden, de straf terug. Maar het meest opmerkelijke feit was nog: na het incident liet Daryl plots wekenlang niets meer van zich horen. Zelfs de trainer kende de oorzaak daarvan niet. “Maar dat is weer een ander verhaal en daar laat ik me liever niet over uit.”

Hopelijk verdwijnt Daryl Yngard tijdens Temptation Island: Love or Leave niet plots naar de achtergrond, want de knappe fitnessinstructeur vindt het tijd voor de ware liefde!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lion Hunt (@lionhuntofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIONROADS (@billionroads)