Love & Reality

Danny Dyer (bekende acteur en vader Dani) fileert Love Island: ‘Een stapel stront’

Danny Dyer, een wereldberoemde acteur en bovendien vader van Dani Dyer, heeft verwoestend uitgehaald naar Love Island. Zijn dochter wist seizoen 4 van de serie te winnen samen met (inmiddels ex-)vriend Jack Fincham, maar Dyer sr. heeft er geen goed woord voor over.

Danny Dyer niet te spreken over Love Island en Too Hot To Handle

Als hem tijdens een Britse comedieshow wordt gevraagd naar zijn mening over Love Island, Too Hot To Handle en andere reality-series, noemt hij Love Island ‘a pile of sh*t’ (een stapel stront). Het zorgt voor gelach in de studio, en verder een specifieke vraag naar zijn opinie over het nieuwe Too Hot To Handle. “Ik snap wel wat ze proberen te bereiken. Een diepere connectie laten ontstaan. Maar ik zou denken dat je dan ook wel wat intelligentere mensen nodig hebt om écht een spirituele connectie te onderhouden in de show..”

De dochter van Eastenders-acteur Danny, Dani, deed enkele jaren terug dus mee met Love Island en kreeg aldaar een relatie met salesman Jack, maar een paar maanden na de opnames liep die relatie al weer stuk. Tot treurnis bij de fans, want Jack en Dani vormden één van de populairste setjes uit de Love Island UK-geschiedenis.