Temptation Island VIPS

Danielle en Djamiah reageren op losbandig gedrag in Temptation Island

Danielle Koppers en Djamiah Perez Luque zijn misschien wel de meest spraakmakende verleidsters van het seizoen Temptation Island VIPS. Op Instagram reageren ze op de vraag of ze spijt hebben van hun losbandige gedrag op tv.

Djamiah: ‘Eigenlijk ben ik niet echt een feestbeest’

“Je zegt het zelf: op tv”, opent Djamiah. “Tuurlijk waren mijn acties echt, maar het is niet het enige wat ik deed daar. Serieuze gesprekken worden niet uitgezonden. Dat ik met één van de heren zonsondergang heb bekeken op een romantisch strand ook niet. Zo zijn er nog meer dingen.”

“Buiten dat ben ik in het dagelijkse leven niet echt een feestbeest. Als ik uitga sta ik meestal wel op de bar of het podium gek te doen, alleen niet in mijn string”, lacht Djamiah.

Danielle: ‘Wel spijt van sommige dingen die ik heb gezegd’

En Danielle schrijft op haar beurt: “Mijn gedrag is heel erg uitvergroot. En ja, ik heb wel spijt van sommige dingen die ik heb gezegd.”

“Dat kwam voor een groot deel door de drankjes, dan zegt iedereen wel eens domme dingen. Maar goed, daar heb ik zeker van geleerd. Me slecht blijven voelen heeft geen zin. Ik kijk graag naar de positieve dingen.”