Love & Reality

Daniel Maguire verschijnt in Ex on the Beach: Peak of Love

Daniel Maguire behoort tot de tien vrijgezelle deelnemers aan Ex on the Beach: Peak of Love. In de sneeuw gaat hij op zoek naar liefde, net als hij eerder ook al in The Bachelorette 12, in 2016, én in Bachelor on Paradise 3 deed.

Daniel Maguire in Ex on the Beach: Peak of Love

Daniel Maguire is in 1985 geboren in Vancouver, Canada. Hij werkte jarenlang als model, tot hij in 2016 besloot zich te richten op het leven van een reality-ster met zijn deelname aan The Bachelorette 12. Daniel streed er voor het hart van de knappe makelaar Joelle ‘JoJo’ Fletcher, maar hij viel in week 4 al af.

Daniel Maguire in The Bachelorette 12

Later waagde Daniel Maguire opnieuw een poging bij Cupido, dit keer door mee te doen in Bachelor in Paradise seizoen 3. Ook hier moest hij de serie na vier weken verlaten, maar hij hield er dit keer wél een relatie aan over: met de knappe Lacey Mark. Helaas strandde de relatie al vrij snel na de opnames, en dus werd Daniel Maguire weer vrijgezel.

Daniel Maguire in Bachelor on Paradise 3

Het brengt hem dus in de sneeuw bij Ex on the Beach: Peak of Love, waar hij eindelijk de ware hoopt tegen te komen. In een interview met The Blast verklapte Daniel alvast dat ‘EOTB nog lastiger was om aan mee te doen, dan The Bachelorette’.

“Het was alsof je terug in je schooltijd belandde. Zeker de zwaarste serie waar ik ooit in heb gezeten. Opgesloten zitten in een huis, het was alsof je in de gevangenis zat.” Hopelijk klinkt dat ernstiger dan dat het daadwerkelijk voor Daniel Maguire in Ex on the Beach: Peak of Love was!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The only thing harder than this trail are my nipples. 🏞

Een bericht gedeeld door Daniel Maguire (@danielseanmaguire) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Swipe left to see that shapeshifting is possible! 😏

Een bericht gedeeld door Daniel Maguire (@danielseanmaguire) op