Love & Reality

Daniël Jacobs in Temptation Island: Love or Leave single zanger

Daniël Jacobs maakt in Temptation Island: Love or Leave 2022 deel uit van de selectie van acht knappe vrijgezelle mannen. Kan hij met zijn stem als een nachtegaaltje (Daniel is muzikant) ook de dames uit de koppels (Iris, Annebel, Maris en Linde) hoge noten gaan laten zingen?

Daniël Jacobs single in Temptation Island: Love or Leave

Daniël Jacobs gaat in Temptation Island 2022: Love or Leave op zoek naar een leuke dame. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-single Daniël is zanger

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël Jacobs uit Westervoort (gemeente Gelderland, nabij Arnhem) wordt op zijn profielpagina bij RTL voor Temptation Island: Love or Leave omschreven als ‘een echte doorzetter’. De 23-jarige hunk timmert aan zijn carrière als zanger/muzikant (rapper, om precies te zijn) maar heeft genoeg tijd over voor een leuke vriendin aan zijn zijde. Want hoewel zijn vorige relatie pas vier maanden geleden strandde, is hij nu al weer helemaal klaar voor een nieuwe lover. Eens te meer omdat zijn baan als uitvoerder van PCR-coronatesten er (hopen we althans) nu toch wel een beetje op lijkt te zitten. Eerder was Daniël ook werkzaam als orderpicker en logistiek medewerker bij onder meer Cool Blue en Makro.

‘Meisjes plagen, kusjes vragen’

Zelf valt Daniël Jacobs op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Hij is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen. Op Temptation Island: Love or Leave kunnen we dus verwachten dat hij de dames uit de koppels heel erg gaat teasen en prikkelen, in de goede zin van het woord.

Rapper Daniël op Spotify

Een blik op de Spotify-page van Daniël Jacobs, artiestennaam Djacobz, leert ons dat zijn meest beluisterde track ‘Donkere dagen’ al meer dan 17.000 keer beluisterd is (hier onderaan te horen). Ongetwijfeld zal zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave dat aantal alleen maar verder gaan vergroten. Al is het allerbelangrijkste natuurlijk; geraakt zien te worden door een spreekwoordelijke pijl van Cupido. Succes, Daniël!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@purplemoney.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@purplemoney.nl)