Love & Reality

Damiët Korver in Are You The One? de Miss Bikini en Idols-zangeres

Damiët Korver shinet in Are You The One? In het verleden is ze ook al op de buis geweest om haar gouden keeltje te etaleren in zangwedstrijd Idols, in 2017. Ook was ze Miss Bikini een jaar daarvoor. Maar op liefdesgebied boekte ze nog géén succes, al had ze in het verleden nog wel een relatie met bokser Hasan Toy.

Damiët Korver in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Damiët in Idols

Damiët Korver studeerde Management aan de Hogeschool Utrecht en International Media & Entertainment Management aan de NHTV Breda University of Applied Sciences, maar stiekem droomde ze altijd van een carrière als zangeres. Daarom deed ze in 2017 mee aan Idols, en dat ging behoorlijk goed. In de auditieronde zong ze het nummer Mama Do van Pixie Lott en noemde jurylid Eva Simons haar ‘een jonge versie van Angelina Jolie, erg goed’ en vond Martijn Krabbé haar ‘de verrassing van de dag’. Ze kreeg uiteindelijk vier keer ja en behaalde zelfs de slotrondes, waarin onder meer in de ‘buitenlandronde’ vanaf Curaçao werd gezongen.

Microfoon ingeruild voor fotocamera

De 26-jarige Rotterdamse lijkt vandaag de dag niet meer zoveel te zingen als vroeger. Haar focus ligt meer op een (bikini)modellencarrière, zo blijkt wel uit een leger aan schitterende foto’s op haar Instagram. Op haar profielpagina wordt Damiët omschreven als ‘geïnteresseerd in anderen’. Dankzij haar sociale vaardigheden kan Damiët erg goed mannen om haar vinger winden.

Maar lang niet alle mannen in Are You The One? maken zomaar kans bij haar, want Damiët stelt zelfverzekerdheid en intelligentie als eisen. Ook moet haar droomman niet te beroerd zijn om haar zo nu en dan flink in de watten te leggen. Haar grootste afknapper bij kerels is een overschot aan egocentrisme. Good luck, Damiët!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!