Love & Reality

Daisy (vriendin Luca Borsato) beleeft nachtmerrie zonder te slapen

Daisy Piras, voormalig Temptation Island-single en tegenwoordig de wederhelft van Luca Borsato, heeft een dramatische nacht achter de rug. Daarover vertelt ze op Instagram.

Nachtmerrienacht

De avond begon met een ziekenhuisbezoek. “Vervolgens verlies ik mijn nieuwe 14 karaats gouden oorbel (een minuscuul maantje) en terwijl ik die overal zoek, kauwt Miccia mijn haarband waarmee ik slaap stuk.. Ik dacht dat: ‘mijn nacht kan niet erger’, maar blijkbaar heeft iemand ook nog eens mijn Dropbox gehackt vannacht. Ik hoop dat je je vermaakt met de foto’s van mijn overleden oma”, richt Daisy zich tot de dader.  “Goeie reminder om je 2 staps-verificatie aan te zetten, hield ik mij toen nog niet mee bezig als 18-jarige..”

Lastiggevallen

Eerder deze week sprak Daisy zich ook al uit over alle haat die zij en vriend Luca krijgen vanwege de zaak rondom Marco Borsato, de vader van haar vriend. “Nee, ik ga mijn reacties niet uitzetten, als je perse een zielige reactie moet posten met je fake account be my guest. Mensen die te incapabel zijn om te begrijpen dat het niet oké is om kinderen of familie “van” lastig te vallen of te bedreigen kan ik toch niet serieus nemen”, foeterde Daisy.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!